Zumzilici

HomeZumzilici

Zumzilici

Prezentare
Povestea Zumzi Craft, s-a născut din pasiunea din copilărie a creatorilor Zumzilici pentru jucăriile de lemn—pasiune redescoperită odată cu intrarea acestora în lumea părinților. În urmă cu câteva decenii, copilăria avea o gama restrânsă de opțiuni în materie de jucării, însă calitatea și funcționalitatea acestora erau de netăgăduit. Jucăriile realizate din lemn « inundau » piațaromânească cu designul lor creativ care stimula dezvoltarea abilităților și creativității copiilor. Drept urmare, micii designeri de atunci au devenit marii designeri de azi, plăsmuind cu deosebită grijă pentru detalii și funcționalitate, jucării pentru copii, dar și pentru adulți mobilier de cea mai înaltă calitate.

Oportunitatea materializării pasiunii în business, a apărut prin accesarea programului START-UP PLUS. Cu ajutorul fondurilor europene atelierul Zumzi Craft și-a deschis porțile.

Context
Intrarea pe piață a micului producător gorjean a fost una de succes, însă în scurt timp a devenit clar că este vitală crearea unei identități digitale convingătoare, domeniul fiind unul destul de nișat și cu o competiție acerbă la nivel național. Mai cu seamă, în contextul situației pandemice, echipa Zumzilici și-a dorit să vină aproape de iubitorii de produse din lemn, destinate atât copiilor cât și adulților.

Provocare
În acest scop, cu ocazia aniversării primului an de la înființarea START-UP -ului de succes, Zumzilici a apelat la echipa Web Logistics. Lansarea soluției ecommerce www.zumzilici.ro, la un 1 an de când pasiunea pentru jucăriile de lemn, îmbinată cu dorința de a oferi copiilor obiecte de joacă sigure, originale și educative a devenit realitate, reprezintă un pas firesc în evoluția micului atelier.

Soluție
De la înregistrarea domeniului, găzduirea web, proiectarea și realizarea soluției ecommerce OpenCart, popularea magazinului virtual, content writing, optimizarea conținutului pentru motoarele de căutare, grafică, mentenanța, administrarea magazinului virtual, promovarea în Social Media – Web Logistics s-a implicat în fiecare moment cu interes susţinut-

Rezultate
Proiectul www.zumzilici.ro s-a concretizat într-o soluţie ecommerce modernă, accesibilă si uşor de parcurs, evidenţiind produsele cele mai căutate.

Prin realizarea magazinului virtual, antreprenorul gorjean Zumzi Craft si-a extins piaţa de desfacere la nivel naţional, facilitând totodată accesul clienţilor la produsele oferite.

zumzilici-sculptura
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off