Marketing online

HomeMarketing online

Acum, în viziunea noastră, echipa de Marketing Online trebuie să devină o extensie a propriei echipe de marketing pentru ca succesul demersurilor de acest fel să fie unul garantat, iar strategia de Marketing necesită o abordare integrată, gândind-o încă de prima oară ca fiind complementară eforturilor de SEO content marketing, PPC, CRO, Social Media Marketing și PR.

Social Media Management

Odată definitivat modul cum se dorește a se prezenta marca, obiectivele afacerii, dar și cele de marketing, vom stabili care sunt canalele de socializare cele mai potrivite mărcii tale, în funcție de segmentul de piață vizat, B2B sau B2C.

Apoi, vom utiliza canalele de socializare selectate pentru a construi pas cu pas, o comunitate în jurul mărcii tale. Faptul că încrederea se căștiga greu și se pierde ușor, este deja proverbial, de aceea noi recomandăm construirea sustenabila a unei reputații fară cusur, încă de la început. Costurile în termeni financiari și de imagine sunt indiscutabil mai reduse, decât cele implicate de remedierea eventualelor derapaje.

În Social Media Marketing nu există o rețetă a succesului garantat, întrucât publicurile cărora ne adresăm sunt influențate de nenumăraţi factori ce nu pot fi cunoscuți în totalitate, iar conținutul și informațiile oferite acestor publicuri, implică cercetare și optimizare permanentă. Dar rezultatele noastre demonstrează că se merita efortul.

Conținutul creativ va avea mereu la bază normele copywrinting-ului, fiind însă adaptat viziunii de marcă pe care o respectăm. Pornind de la experiența echipei în comerțul B2B industrial, internațional și în comerțul de servicii și produse B2C național și local, vom crea pentru tine conținut relevant, potrivit audienței țintă, tradițional sau dimpotrivă surprinzător.

PPC

Principiul pe care funcționează publicitatea în mediul digital, este cel al direcționării eforturilor publicitare către persoanele vizate, pe baza datelor demografice și a intereselor acestora. Asta conferă un randament maxim al profitului pentru fiecare bănuț investit, întrucât există mari șanse ca utilizatorii respectivi să facă parte din piață țintă a afacerii tale,  dacă este selectata corect audiența.

Din acest motiv, uneori, vă recomandam să plătiți per afișare, iar alteori, în funcție de obiectivul campaniei vă sugeram să optimizați anunțul pentru click-uri maxime.

Vom face echipă cu tine pentru ca strategia de PPC să iți ofere cel mai bun randament al investiției, asigurându-ne că anunțul tău se difuzează pe canalele de socializare potrivite și că este afișat doar publicului potrivit.

Infografice

Infograficele sunt de fapt rezumate în format grafic. Ele oferă utilizatorilor informații despre un anumit subiect folosind o imagine verticală, a carei lecturare durează doar câteva minute.

Infograficele au marele avantaj de a face informațiile ușor de digerat prin utilizarea imaginilor compuse din grafice, diagrame, statistici și elemente amuzante. Dincolo de acest aspect, infograficele au grad ridicat de viralizare, iar asta nu poate decât să te bucure dacă ai numele companiei și adresa site-ului marcate corespunzător.

Folosind competentele noastre de design grafic vom crea un infografic relevant pentru nișa ta, iar apoi îl vom distribui diferitelor canale de socializare.

PR Digital

PR digital este la fel ca PR-ul „normal”, dar cu accent pe construirea de legături, pornind de la generarea de noutăți despre afacerea ta în timp ce construim un backlink real. Totul în timp ce supraveghem atent și combatem concurența.

Ca bonus, backlink-urile sănătoase, sporesc ranking-ul în paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERP). Acest lucru oferă mărcii tale o expunere mai mare atunci când oamenii caută cuvinte cheie legate de nișa ta.

Putem creiona pentru tine o campanie de PR digital, stabilind unde petrece timp în online audiența țintită de tine. Apoi te putem integra în comunitățile respective, astfel încât să poți fi etichetat și să generezi mai multe vizite pe site-ul tău, crescând gradul de conștientizare al mărcii tale online.

Tu vei câștiga realmente mai mult decât te-ai aștepta, fiindcă investești în digitalizarea imaginii tale și obții în schimb optimizarea reputației afacerii tale online și offline.

image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off