Mentenanţă web

HomeMentenanţă web

Sub 3% dintre clienții care au contractat servicii de mentenanță web au avut probleme ce au presupus apelarea la soluțiile de siguranță (la backup-uri), spune statistica internă a Web Logistics. Iar pentru acești clienți, identificarea și rezolvarea problemei, alături de restaurarea website-ului, s-au făcut rapid, în cel mai scurt timp de la notificarea primită din partea clientului.

În acest caz care mai e utilitatea serviciului dacă problemele apar atât de rar? se mai întreabă câteodată potențialii beneficiari. Păi, răspunsul corect, zicem noi rezidă tocmai în întrebare. Serviciile de mentenanță oferite de către echipa Web Logistics garantează faptul că problemele tehnice vor fi aproape inexistente. În plus, veți avea acces în marele grup de 97% din clienți care se bucură de website-uri perfect funcționale și sigure, PERMANENT.

serviciile de mentenanţă web nu sunt obligatorii, însă sunt absolut necesare

La fiecare căutare pe motoarele consacrate, 50% dintre utilizatori descoperă o nouă companie, un nou produs sau serviciu. Această “prima impresie“ vi-i poate aduce în site și a două oară sau vi-i poate îndepărta cu rapiditate pentru totdeauna. Este clar pentru orice afacere cu o identitate digitală bine conturată, că menținerea site-ului la cel mai înalt grad de funcționalitate și mereu actualizat, reprezintă o prioritate.

Componența website-urilor WordPress include elemente precum platforma în sine, teme și plugin-uri. Iar aceste elemente se află într-o permanentă evoluție, precum întreg domeniul tehnologic. Se impun deci, actualizări și optimizări periodice.

Dacă administrarea profesionistă, în mod permanent a website-ului, ajută la obținerea unui randament maxim al investiției, lipsa acestei administrări optime, poate aduce dezavantaje majore, transformându-se într- o amenințare la adresa reputației și însăși a business-ului Dumneavoastră.

În calitate de partener de cursă lungă, Web Logistics va oferi companiei Dumneavoastră un plan PERSONALIZAT de mentenanță a site-ului web, ajutându-vă în acest fel să oferiți utilizatorilor o experiență online rapidă, sigură și plăcută. Mai mult, nu uitați de beneficiile pe care combinarea pachetului de mentenanță cu cel de optimizare SEO, vi le vor aduce în termeni de costuri și eficiență.

Experiența echipei noastre–dobândită în lucrul cu sute de clienți și rezultatele obținute cu aceștia ne recomandă în furnizarea serviciilor de mentenanță pentru site-uri de prezentare, de știri și soluții de comerț electronic (punând accent în special pe WordPress și OpenCart).

Spre exemplu, funcționarea în parametrii optimi a soluțiilor de e-commerce, necesită frecvente intervenții asupra conținutului dinsite, în timp ce website-urile instituțiilor publice sau ale diverselor organizații pot fi provocatoare din punct de vedere al problemelor de securitate. Un alt caz particular, este cel al administrării site-urilor de știri, al căror specific impune intervenții zilnice. Dar, din fericire, avem experiență și în această situație.

De menționat faptul că în funcție de tipul contractului, serviciile de mentenanță pot fi furnizate programat, la nevoie sau cu răspuns și soluționare în maxim 12/24 de ore.

Soluțiile propuse de noi, vor diferi cu siguranță, în funcție de specificul fiecărui caz, însă va invităm să regăsiţi în continuare o lista completă a serviciilor de mentenanță pe care vi le putem furniza:

– backup-uri manuale și restaurarea acestora, dar şi restaurarea celor automate;
– actualizarea de platforme tip CMS și a plugin-urilor folosite (WordPress și OpenCart);
– optimizarea bazelor de date;
– devirusări online și offline;
– securizarea de platforme și module folosind tehnici specifice;
– actualizare și dezvoltare de conținut web;
– optimizari platforme în vederea obținerii unui scoring SEO cât mai bun (incluzând partea de securizare).

image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off