SEO & Copywriting

HomeSEO & Copywriting

Integrăm concepte multiple

Lucrând cu Web Logistics, vei avea acces garantat, la o echipa de specialiști cu o înțelegere holistică a peisajului marketingului digital și a modului în care SEO se integrează cu Social Media, marketingul de conținut, relaţiile publice și optimizarea ratei de conversie.

Facem SEO international, traducând complet fiecare conținut și aplicând principiile SEO fiecărei limbi.

Acum mai mult decât oricând, proiectarea, implementarea și optimizarea unei strategii de SEO de succes reprezintă o provocare. Blogging-ul și campaniile ocazionale sunt insuficiente pentru a te poziționa pe prima pagină în Google.

Pentru ca tu să câștigi realmente, noi integrăm conceptul de SEO cu Social Media, CRO, SEM, content marketing și PR.

SEO s-a transformat într-o strategie complexă care constă în integrarea corectă, funcțională și unitară a numeroase elemente mobile, în scopul creării unei experiențe de marcă unificate și surprinzătoare. Mărcile consacrate însele trebuie să se adapteze, optimizând permanent SEO-ul pentru funcții noi, cum sunt căutarea vocală și fragmentele structurate. Toate piesele sistemului trebuie să fie configurate corect și din punct de vedere tehnic.

Mai mult, factori precum autoritatea și credibilitatea devin din ce în ce mai critici pentru performanța căutărilor, ceea ce înseamnă că va trebui să incluzi și gestionarea reputației în strategia ta de SEO.

Web Logistics pornește de la cunoașterea obiectivelor afacerii tale, a identității tale de marca, a pieței și peisajului competitiv. Folosind aceste informații, dezvoltăm o strategie personalizată care să duca la atingerea și depășirea acestor obiective, în timp ce tu economisești bani investind.

SEO

Vom remedia erorile tehnice, pentru ca navigarea crawlere-lor prin site-ul tău să fie una ușoară, astfel încât mai mulți oameni să îl poată găsi. Apoi vom identifica cele mai bune cuvinte cheie din nișa ta pentru a le implementa într-un mod care să stimuleze vânzările.

SEO LOCAL

Pentru magazinele/ atelierele locale,  creșterea performantei SEO poate spori semnificativ traficul de potențiali clienți către locația fizică.  Obiectivul principal în cazul SEO LOCAL este să plasăm afacerea ta pe hartă, pentru a-i aduce aproape cât mai mulți clienți cu intenții ridicate de achiziție care efectuează căutări „lângă mine”.

SEO INTERNAȚIONAL

În cazul SEO INTERNAȚIONAL, este necesară stabilirea unei strategii de conectare cu publicul vizat, în limba maternă. Aici provocarea nu o reprezintă traducerea în sine a textului, ci înțelegerea termenilor utilizați în procesul căutărilor.

constructie-digitala

CONSTRUCȚIE DIGITALĂ DE PR & LINK

Una dintre piesele nelipsite din algoritmii Google ai ultimei perioade este reputația mărcii. Se pare că prin accentul pus pe credibilitate și autenticitate, Google luptă împotrivă știrilor false, respectandu-și totodată angajamentul de a oferi utilizatorilor cele mai relevante răspunsuri la întrebările lor. Însă această RELEVANȚĂ tinde să discrimineze pozitiv mărcile de renume, astfel încât devine obligatorie înscrierea propriului link pe directoare de nișă, surse cu autoritate în domeniu, în principiu site-uri web de rang înalt, pentru a crește în mod organic clasarea în motorul de căutare.

Adesea directoarele de nișă, platformele uriașe internaționale, constituie ele însele veritabile motoare de căutare, aducând astfel imaginii mărcii beneficii cuantificabile în termeni de PR.

CONSULTANŢĂ şi AUDIT SEO

Pentru organizaţiile care doresc realizarea unei strategii de SEO de succes, DE LA ÎNCEPUT, echipa WEB LOGISTICS e gata să ofere servicii de consultanţă şi audit SEO gândite pentru a ajuta clienţii în dezvoltarea, implementarea şi optimizarea strategiilor SEO.

SEO E-COMMERCE

Serviciile noastre de ecommerce SEO vizează atragerea către marcă a clienţilor calificaţi, pregătind scena pentru conversii sporite. Vom aborda problemele tehnice, vom optimiza descrierile, îmbunătăţind de asemenea structura de conectare internă pentru a încuraja navigarea. Mai mult, vom ajuta la construirea unei imagini de brand inteligibile, memorabile, dezvoltând şi o strategie de generare a recenziilor în scopul creşterii încrederii consumatorilor.

image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off