Dezvoltare web

HomeDezvoltare web

Serviciile de dezvoltare web pe care vi le oferim cu profesionalism, sunt la cel mai înalt nivel de calitate și implicare. Acestea înglobează în mod sistemic, proiectarea, construirea, integrarea, scalarea și întreținerea activelor digitale create. Web Logistics este o agenție de dezvoltare web full-stack, cu peste 10 de ani de experiență în domeniu și cu sute de proiecte de succes în portofoliu.
Soluțiile noastre capaciteaza entități cu notorietate din domeniul privat și institutii publice, precum și startup-uri.

Numim ACTIVE, website-urile create de echipa noastră de web-developeri, pentru că în tot ceea ce creăm și dezvoltăm pornim de la esența business-ului pentru care creionăm respectivul website. Parcurgem fiecare etapă a proiectului, urmărind mereu obiectivele afacerii, astfel încât să realizăm un website surprinzător prin accesibilitate şi funcționalitate. Toate soluțiile noastre web sunt personalizate în funcție de specificul și necesitatea fiecărui beneficiar.

Ţinându-ne la curent cu evoluția tehnologiilor web, ne adaptăm continuu serviciile pentru a satisface cererea în creștere, de site-uri web interactive, rapide și extrem de important… SIGURE.

SUCCESUL SOLUŢIILOR NOASTRE ESTE JUSTIFICAT

Soluţiile de site-uri Web Logistics devin un ACTIV strategic pentru a stimula dezvoltarea afacerii datorită aspectului lor profesional și funcționalității globale.
Ele ies în evidență pentru că sunt:
– Sigure, scalabile și optimizate pentru performanțe ridicate, anticipând provocările de securitate;
– Concepute pentru dispozitive mobile, având un design web receptiv pe toate browserele și ecranele;
– Ușor de gestionat pentru utilizatorii non-tehnici datorită stilurilor de formatare a conținutului predefinite (titluri, paragrafe, multimedia și așa mai departe) și o navigare ușoară între diferite tipuri de materiale digitale (texte, imagini, videoclipuri și altele);
– Interactive, bogate în media și personalizate, pentru a-ți face vizitatorii să rămână mereu implicați;
– Integrate automat cu sisteme de afaceri (CRM, ERP, e-commerce și așa mai departe), social media, instrumente de analiză a datelor și aplicații mobile.
– Multilingve pentru a răspunde nevoii mai multor regiuni, utilizând în același timp un singur punct de acces (sistem de management al conținutului) și diferite niveluri de permisiuni;
– Respectă cele mai bune practici SEO.

Expertiza backend si frontend

Limbaje: HTML/CSS, php/mySQL, JavaScript, Ajax

CMS: WordPress, OpenCart

Framework-uri: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap

Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicații web și magazine web responsive și user friendly. Dezvoltăm și edităm module, plugin-uri și cod sursă pentru a ne adapta mereu la nevoile clienților noștri.

Atât în cazul cms-urilor cât și al soluțiilor personalizate putem devirusa și securiza site-uri în urma unor analize precise pe cod.

Departamentele noastre sunt interconectate astfel încât în procesul de dezvoltare și optimizare să obținem cele mai bune rezultate pentru clientul final, iar acestea să fie agreate de motoarele de căutare în conformitate cu standardele actuale web.

image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off