Consultanţă Web

HomeConsultanţă Web

Digitalizarea este vitală în susținerea necesităților afacerii tale, pentru a ține pasul cu schimbările rapide și tot mai dificil de prevăzut din mediul economic. Însă, complexitatea domeniului duce adesea la abordări eronate și costisitoare în termeni de resurse alocate și beneficii obținute.

Din acest motiv, serviciile de consultanță în acest domeniu, sunt valoroase pentru tine și succesul afacerii tale, indiferent cu ce agenție web vei decide să colaborezi pentru a da viață ideilor și proiectelor tale.

În cadrul procesului de consultanță, te ajutăm să alegi cele mai bune soluții pentru accelerarea creșterii afacerii tale și îți explicăm întreg procesul pas cu pas.
Ariile de expertiză pentru care îți oferim consultanță specializată, fundamentată atât pe cunoștințe teoretice, cât și pe cei peste 80 de ani de experiență (cumulați de întreagă echipă), sunt :
– dezvoltare web;
– design web;
– mentenanță site-uri;
– securitate cibernetică;
– marketing online;
– SEO & Copywriting.

Noi nu presupunem. Ajungem la soluții prin colectarea, analizarea și sintetizarea atentă a tuturor informațiilor pe care ni le poți oferi. Tocmai de aceea vom fi foarte minuțioși în procesul inițial de cunoaștere în profunzime a afacerii/ ideii/ proiectului tău.

Dacă ai deja o afacere, te vom intervieva pentru a colecta informații despre situația curentă a organizației și mediul în care aceasta operează. Vom efectua analiza contextului și vom indica principalele lacune și domenii de îmbunătățire, pe baza datelor obținute.

Eșți abia la început de drum și vrei ca START-UP-ul tău să fie unul de succes ?
Expertiza noastră îmbină experienţa antreprenorială diversă, soluții practice și informații reale despre afaceri. Te ajutăm să identifici cei mai importanți pași, să ii implementezi, oferindu-ți și sfaturi pentru o rentabilitate mai mare a investiției.

validează înainte de a construi

Începem cu marile întrebări vizând avatarul clientului tău, problema pe care încerci să o rezolvi, cum rezolvă produsul/ serviciul tău problema pieței și care sunt particularitățile acestuia care te vor scoate din mulțime. Știm cum să jucăm digital pentru a da valoare mărcii. Dar, vom avea nevoie ca tu să ne oferi toate detaliile care îți sunt cunoscute, iar pe cele necunoscute le vom descoperi împreună.

teoria ca teoria, dar PRACTICA

face DIFERENŢA.

Oricât de bine ar suna strategia, fără un management de proiect profesionist, succesul va fi incert. Ca să nu dezvoltăm subiectul asupra modului în care un om aflat în afara domeniului poate manageria optim întreg procesul de realizare a website-ului.
Experiența ne-a demonstrat că gestionarea întregului proces este mult mai ușoară când se respectă o documentație tehnică completă și corectă. Ori, inclusiv realizarea acestei documentații—caiet de sarcini—dacă vrei, necesită cunoștințe temeinice în domeniu. În lipsa acestui tip de documentație, însăși evaluarea rezultatelor este una dificilă.

Noi, la Web Logistics punem mare preț pe transparență și comunicare, iar tu ca parte din echipa noastră până la finalizarea proiectului (cel puțin) – vei primi tot know-how-ul din partea noastră. Îți vom explică cum să foloseșți în mod corect produsul nou creat, țînând cont de bunele practici și ultimele standarde în domeniu.

Considerăm că e necesar să facem acest transfer de know-how, pentru ca la finalul proiectului să te poți descurcă în utilizarea site-ului tău, independent de noi.
În acest fel, lăsând managementul întregului proces de dezvoltare pe seama noastră, vei economisi resurse prețioase (bani, timp, logistică), având totodată garanția unui website realizat după cele mai noi tendințe în domeniu, tehnic și creativ vorbind. Noi, avem ochiul format pentru designul funcțional și conținutul de impact, deci ție nu-ți mai rămâne decât să te bucuri de rezultat.

image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off