Despre

HomeDespre

NOI SUNTEM WEB LOGISTICS

Web Logistics reunește 6 minți pasionate în a transforma viziunile în realitate, oferind utilizatorilor o experiență digitală optimă.
De la proiectarea, dezvoltarea, mentenanța, actualizarea site-ului și până la promovarea acestuia, soluțiile pe care le proiectăm și implementăm eficientizează și scalează rapid afacerile tale.
Echipa Web Logistics transformă imaginea online într-un real activ digital pentru partenerii săi.

Arie de expertiză

Dezvoltare site-uri de prezentare
93
Dezvoltare soluții de ecommerce
89
Servicii de design grafic
89
Servicii de mentenanță web
80

Servicii de copywriting
97
Optimizare insite
93
Optimizare offsite
80
Consultanta web
81

Viziunea noastră

Web Logistics este recunoscută pentru standardul înalt de calitate, accesibilitatea serviciilor oferite partenerilor săi, dar și pentru expertiza calificată in domeniile dezvoltării web, ale marketing-ului și business-ului în general. Suntem caracterizați de o atitudine profesionistă, proactivă, motivată și creativă. Scopul echipei noastre de specialiști este transformarea costurilor de marketing într-o investiție mereu profitabilă pentru beneficiari.

Misiunea Web Logistics

Misiunea Web Logistics este aceea de a maximiza potențialul afacerii tale sau al activității tale, prin crearea unei prezențe online și offline care să te aducă în atenția audienței potrivite, la momentul potrivit, în cel mai convingător mod.
Ne propunem să devenim partenerul de neînlocuit pentru orice persoană, antreprenor, organizație, instituție sau orice altă entitate care apelează la serviciile noastre.

Pro activ digital

Ne dorim ca fiecare proiect pe care îl dezvoltăm pentru tine să se transforme într-un activ profitabil. Activele digitale sunt cele mai importante și indispensabile în era tehnologiei, de aceea considerăm că trebuie alocată multă atenție acestora.

Noi suntem Web Logistics

De ce să lucrezi cu noi?

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI DESPRE NOI

  • Incdecoind
  • Bing-vos-Kaiser
  • CNC Tech
  • Autosion
  • vilupicret
"Suntem recunoscători echipei WEB LOGISTICS pentru colaborarea avută pe parcursul mai multor ani. Sunt extrem de receptivi și se adaptează cerințelor noastre, iar comunicarea cu ei este rapidă și eficientă. Cu ajutorul lor am realizat îmbunătățirile pe care le-am dorit pentru website-ul nostru și cu siguranță vom colabora și în proiectele noastre viitoare."Alina Trandafir
Incdecoind
"Web Logistics este administratorul paginii noastre web din 2017. Datorită ideilor inovatoare ale echipei Web Logistics, activitățile firmelor noastre sunt prezentate in cel mai bun mod pe pagina noastra web. Toate dorințele noastre, sunt discutate cu echipa Web Logistics si sunt puse in aplicare in cel mai scurt timp posibil. Site-ul nostru web este verificat și actualizat în fiecare an. Suntem foarte mulțumiți cu colaborarea noastră cu Web Logistics."Tiberius Kaiser
Bing vos Kaiser

˝Colaborez cu firma Web Logistics de peste 15 ani. Împreună am realizat site-ul firmei, magazinul virtual și permanent se ocupă de promovarea serviciilor noastre în mediul online. Sunt o echipa tânără și dinamică, care știe să intuiască nevoile clientului, să recomande serviciile și soluțiile potrivite, pentru a obține cele mai bune rezultate. Recomand serviciile Web Logistics tuturor celor care au nevoie de un partener serios pentru acest tip de servicii, mai ales în aceste timpuri când totul s-a mutat în online.˝

Catalin Danet
CNC Tech

˝Am găsit ceea ce căutam la Web Logistics: o soluție tehnică și financiară care ne permite să ne dezvoltăm; o echipă de la care primești mult mai mult decât ceri. Genul de atitudine proactivă menită să-ți confere siguranța că ai făcut o afacere profitabilă cu niște adevarați profesioniști.˝

Bogdan Somoldoc
AUTOSION

“Nu aveam o prezență online când am apelat la serviciile Web Logistics. La 4-5 luni dupa lansarea site-ului, am reușit să ne poziționăm în topul rezultatelor în căutările Google. Acum ne menținem pe a doua poziție. Recomandăm profesionalismul Web Logistics oricărui proprietar de afacere!”

Lucian Virjean
VILUCRIPET
wordpress
opencart
htmlcss
php
jquery
laravel

Ai un proiect sau O IDEE?

Completarea formularului sau a formularelor de mai jos (în funcție de dorința ta), ne va ajuta să înțelegem ce-ți dorești, care iți sunt nevoile și cum te putem ajuta să-ți atingi obiectivele dând viața proiectelor și ideilor tale.

image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off