Bing-Vos-Kaiser

HomeBing-Vos-Kaiser

Bingvoskaiser.ro

Prezentare
Compania VOS KAISER GMBH & BING KAISER, cu sediul în Neckargemünd, Germania, este un furnizor renumit cu peste 30 de ani de experiență în domeniul construcțiilor navale și al construcțiilor metalice. VOS KAISER GMBH & BING KAISER acoperă mai multe arii de expertiză, începând de la consultanță în domeniul construcțiilor de nave interioare și continuând cu proiectarea, contractarea și supervizarea lucrărilor de execuție și echipare a navelor de navigație interioară. Compania se mândrește cu comercializarea a peste 60 de nave de navigație interioară și livrarea a peste 1000 tone/an de construcții metalice în toată lumea.

Context
Furnizorul german s-a adresat Web Logistics în momentul în care pagina companiei i-a fost compromisă totalmente.

Provocarea
Cu acest prilej, echipa Web Logistics a colaborat în finalizarea proiectului cu diferite echipe din Germania, pentru a configura în mod optim atât website-ul nou realizat www.bingvoskaiser.de, cât și Soluția de găzduire web.

Soluție
Web Logistics a realizat un website de prezentare în 4 limbi străine, l-a populat şi a actualizat conţinutul, făcând şi optimizările SEO de bază – toate acestea având ca fundament serviciile de consultanţă oferite.

Rezultate
Website-ul nou realizat, perfect funcţional şi bogat în informaţii şi conţinut vizual, se prezintă ca o adevarată carte de vizita a companiei, validând calitatea şi complexitatea produselor şi serviciilor oferite de către compania VOS KAISER GMBH & BING KAISER.

kaiser-emboss
kaiser-usa
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off