Vidi construct

HomeVidi construct

Vidi-construction.co.uk

Prezentare
VIDI CONSTRUCTION, din Coventry, Marea Britanie, este o companie de construcții multidisciplinară cu peste 200 de angajați calificați, specializată în construirea de spații comerciale, birouri și de asemenea, în transformarea acestora în locuințe rezidențiale, împreună cu construirea și renovarea caselor rezidențiale.

Context
Constructorul englez s-a adresat echipei Web Logistics în scopul realizării unui website de prezentare profesionist care să răspundă exigențelor unei piețe extrem de competitive, cum este cea a construcțiilor în Marea Britanie.

Provocarea
Echipa Web Logistics a răspuns prompt propunerii, realizând în scurt timp un site perfect funcțional, bogat în conținut vizual de bună calitate, creionând o IMAGINE realistă și profesionistă societății britanice.

Soluție
Web Logistics a realizat un website de prezentare în limba engleză, populându-l cu conţinut si realizând totodată şi optimizare SEO de bază.

Rezultat
Website-ul nou realizat, constituie un material de referinţă pentru potenţialii clienţi care se pot edifica asupra capacităţilor firmei de a raspunde cerinţelor lor.

vidi-masina
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off