Mirfo

HomeMirfo

Mirfotools.ro

Prezentare
MIRFO TOOLS SRL este un producător român de mașini-unelte speciale, cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul confecțiilor metalice sudate și al prelucrărilor mecanice prin așchiere. MIRFO TOOLS este un jucător global pe piață fabricării de mașini-unelte SPECIALE, adesea unicate și aproape întotdeauna « la cheie ». Produsele fabricantului târgujian au ajuns în toate colțurile lumii, creativitatea inginerească și profesionalismul echipei, fiind constant apreciate pe plan internațional.

Context
Fabricantul gorjean de mașini-unelte și-a dorit reinventarea imaginii sale de brand, în context pandemic. Pe o piață extrem de competitivă, a apărut nevoia stringentă de a răspunde optim solicitărilor externe de informații actualizate și de bună calitate, asupra firmei, produselor și serviciilor oferite.

Provocarea
Obiectivul ultim al oricărei companii este acela de a genera profit în mod sustenabil, acesta fiind și cazul fabricantului gorjean de mașini-unelte. Prin regândirea imaginii în mediul digital, prin realizarea unui website complex și modern, s-a dorit creșterea notorietății de marcă și extinderea audienței potențiale, ținând cont de piața de desfacere globală, vizată de companie. Echipa Web Logistics a acceptat provocarea de a veni cu o soluție completă (dezvoltare-administrare-promovare) congruente obiectivelor afacerii.

Soluție
Proiectarea și realizarea website-ului de prezentare, popularea platformei, crearea şi optimizarea conținutului pentru motoarele de căutare, designul grafic, mentenanța, realizarea strategiei de marketing digital și implementarea (incluzând componenta de Social Media) – sunt activităţile desfăşurate de către Web Logistics în cadrul acestui proiect aflat în plină dezvoltare.

Rezultate
Pornind de la identitatea de marca și de la înțelegerea profundă a activității firmei și a contextului în care aceasta se desfășoară, a fost realizat webiste-ul www.mirfotools.ro. Deși nou lansat, printr-o bună optimizare SEO, s-a reușit clasarea website-ului în topul rezultatelor organice, în motoarele de căutare, pe domeniul principal de activitate, într-un interval de timp foarte scurt. Totodată, a fost construită și întreținută reputația firmei pe marile platforme internaționale din domeniul industrial.

Toate aceste acţiuni au rezultat într-o creştere exponenţială a audienţei interesată de către MIRFO TOOLS, la nivel internaţional.

Client: MIRFO TOOLS SRL

Categorie: Site prezentare / Identitate digitala / Mentenanta / Social media

mirfo-sticker
mirfo-caiet
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off