Agroferm

HomeAgroferm

Agroferm.ro

Prezentare
JEAN APIS a deschis acum 18 ani primul magazin cu utilaje de grădina și pădure din Gorj. JEAN APIS era atunci primul distribuitor din țară al mărcilor OLEO-MAC și EFCO. Pe parcursul anilor, magazinul a adăugat în portofoliu și alte mărci importante de utilaje pentru agricultură, diversificandu-și totodată gama de produse și de servicii.

Context
Comportamentul cumpărătorului român s-a modificat în ultimii ani, trecând din offline în online, într-o proporție tot mai mare și pentru o tipologie de produse tot mai amplă. Această realitate a fost înțeleasă și de către comerciantul gorjean de utilaje, echipamente și accesorii agricole.

Provocarea
Prin realizarea magazinului virtual, antreprenorul gorjean și-a dorit extinderea pieței de desfacere la nivel național, dar și facilitarea accesului clienților locali la produsele și serviciile oferite. Echipa Web Logistics a pus la punct și în acest caz o soluție completă, începând cu creionarea unei identități de marca și până la crearea unei bune reputații online pentru această.

Soluție
Înregistrare domeniu, găzduire web, proiectare și realizare soluție e-commerce, populare magazin virtual, optimizare a conținutului pentru motoarele de căutare, grafică, mentenanță administrare magazin virtual, promovare Social Media – toate aceste activități au revenit echipei Web Logistics.

Rezultate
Proiectul www.agroferm.ro s-a materializat într-o soluție ecommerce modernă, populată cu un număr mare de produse, bine clasificate. Magazinul virtual are că atuu accesibilitatea și navigarea facilă prin numeroasele categorii oferite, scoțând mereu în evidență produsele cele mai căutate. Prin lansarea soluției ecommerce, arealul de vânzare al produselor comercializate de JEAN APIS s-a extins la nivel național, obiectivul stabilit prin proiect fiind atins, în pofida domeniului de activitate extrem de concurențial.

Client: JEAN APIS SA

Categorie: Solutie Ecommerce / Identitate digitala / Mentenanta

agroferm-etichete
agroferm-lemn
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off