Fabrica de ciocolată – Ciocotela

HomeFabrica de ciocolată – Ciocotela

Ciocotela.ro

Prezentare
Ciocotela este un produs PREMIUM, apărut de curând pe o piață extrem de concurențială. Crema de ciocolată fabricată în micul oraș brâncușian este destinată atât consumului ca atare, cât și utilizării în diverse preparate de cofetărie și patiserie, adresându-se în aceeași măsură consumatorilor finali, cât și industriei dulciurilor. Producătorul târgujian a înțeles încă de la început importanța creării unui produs PREMIUM care să cucerească consumatorul de la prima degustare.

Context
Ciocotela a început să-și scrie propria istorie în urmă cu doi ani. Atunci, Ovidiu Taşcău – un tânăr antreprenor pasionat de ciocolată PREMIUM—a întrezărit oportunitatea de a deveni din simplu consumator iubitor de ciocolată, producător al primei ciocolate targujiene. Ciocotela se înscrie astfel în lista viselor transformate în realitate prin intermediul Programului Start-UP.

Provocare
Web Logistics a fost alături de antreprenorul gorjean încă de la începutul proiectului, în creionarea imaginii mărcii noii creme de ciocolată. De la alegerea denumirii brand-ului, a motto-ului, la realizarea designului pentru produs, a strategiei de promovare și a implementării acesteia, echipa Web Logistics se implică activ în impunerea noii mărci în rândul producătorilor români de top, din industria ciocolatei.

Soluție
Web Logistics s-a implicat în definirea identităţii de brand, înregistrarea domeniului și găzduirea acestuia, proiectarea și realizarea website-ului, realizarea designului, optimizarea pentru motoarele de căutare, configurarea imaginii digitale și promovarea acesteia în mediul online.

Rezultate
Deși proiectul este în plină desfășurare, rezultatele preliminare sunt îmbucurătoare, ținând cont de reacțiile consumatorilor din mediul virtual.

Coffee cup mockup in a red backdrop
ciocotela-geam
ciocotela-embos
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off