Eco Lustre

HomeEco Lustre

eco-lustre.ro

Prezentare
Societatea Barecob SRL a fost înființată în anul 2006, având ca obiect de activitate vânzarea articolelor de iluminat în magazine specializate. An după an, cifra de afaceri a magazinelor Eco Lustre a crescut în mod spectaculos. Astăzi Barecob este printre primii 100 retaileri din domeniul comerțului cu produse electrice din România.

Context
Inițiativa implementării unei soluții de ecommerce adaptata standardelor web actuale, este fără îndoială importantă și de apreciat în context pandemic. Dorința managementului BARECOB a fost aceea de a veni în întâmpinarea clienților săi cu un site modern, actual. Pe lângă impactul evident pe care îl va avea proiectul din punct de vedere al facilitării accesului clienților la produsele firmei, trebuie subliniată și relevanța sa din punct de vedere al protejării sănătății clienților și personalului firmei.

Provocarea
Soluțiile electrice complete care includ toate componentele electrice necesare amenajării spațiului, trebuiau să se regăsească în viitorul website eco-lustre.ro.

Soluție
Dacă din punct de vedere al conținutului, site-ul se află în continuă dezvoltare, platforma furnizată de către Web Logistics este complet funcțională.

Rezultat
Magazinul ONLINE, vine ca o extensie naturală a stocului existent în magazinul situat pe Stradă Victoriei 158 din Târgu-Jiu. Platforma de ecommerce www.eco-lustre.ro, oferă utilizatorilor o experiență plăcută, fiind intuitivă și ușor de utilizat, atât pentru clienții rezidențiali, cât și pentru societățile comerciale sau meseriașii care aleg să caute și să comande online produsele bine cunoscutului brand gorjean.

eco-lustre-tabloul
eco-lustre-bec
eco-lustre-firma
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off