Salvamont Gorj

HomeSalvamont Gorj

Salvamontgorj.ro

Prezentare

Salvamont este una dintre cele mai emblematice instituții publice din Gorj, eficiența sa fiind în mod clar salvatoare. Bazele Serviciului Public Județean SALVAMONT – SALVASPEO Gorj, au fost puse acum mai bine de 3 decenii, când în 1985, o mâna de oameni inimoși—militari, medici, ziariști, oameni de bine—mai  mult sau mai puțin familiarizați cu muntele, au decis să se implice. Printre pilonii de rezistență ai organizației, îl regăsim încă de la începuturi pe actualul coordonator al activităților Salvamont Gorj— prof. Sabin Cornoiu.

Deși echipa și mai apoi echipele Salvamont Gorj nu aveau în componență alpiniști precum celelalte din țară, oltenii salvamontiști s-au ridicat mereu la înălțimea pretențiilor muntelui. Prin anii ′88 au început chiar un experiment, unic în ţară, de aplicare a sistemelor de salvare montană în salvări civile, industriale, acvatice, experiment care şi-a dovedit utilitatea şi aplicabilitatea de-a lungul anilor.

Tot primii din țară au fost salvamontiștii gorjeni când au căpătat personalitate juridică în 1996, devenind o instituție în toată regulă. Salvamontiștii gorjeni s-au remarcat și în exercițiile internaționale, inclusiv în cele care țineau de activitatea țării noastre în cadrul NATO.

Având în prezent cea mai complexă structură de posturi de intervenţie salvamont din ţară, Salvamont Gorj, se dezvoltă constant, sub atenta coordonare a directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Gorj— prof. Sabin Cornoiu, cel care începând cu anul 2016, a fost ales și preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Salvatorilor Montani din România (A.N.S.M.R.)— membră cu drepturi depline în cele mai mari organisme care reglementează activitatea de salvare montană pe plan mondial, CISA-IKAR, Comitetul Internaţional pentru Salvarea Alpină şi FIPS, Federaţia Internaţională a salvatorilor pe pârtiile de schi.

Context

Echipa Web Logistics a primit cu nespusă bucurie propunerea direcțiunii Salvamont de a realiza în 2016 website-ul instituției, motivele pentru entuziasmul echipei fiind expuse mai sus. Când cei mai buni îți acordă încredere, este de la sine înțeles că te includ în categoria privilegiată a profesioniștilor indiferent de domeniul de activitate.

Provocare

Website-ul de prezentare al Salvamont Gorj a fost executat respectând întrutotul cerințele și indicațiile beneficiarului care a furnizat toate elementele grafice.

Soluție

Realizat în platforma WordPress este extrem de interactiv și bogat în secțiuni de interes pentru turiști, pentru aspiranții la o carieră de salvator montan și pentru orice simplu utilizator interesat de activitatea Salvamont. Ținând cont de complexitatea structurală a website-ului Salvamont, sunt necesare lucrări de mentenanță permanente, astfel încât website-ul să fie perfect funcțional în permanență. Serviciul de mentenanță, dar și cel de host-ing sunt asigurate tot de către echipa Web Logistics.

Rezultat

S-a realizat în fapt o platforma interactivă, în care prezentarea Salvamont și informațiile privitoare la modul de funcționare al acestuia se completează printr-o serie de funcționalități, absolut necesare tuturor celor care își doresc experiențe montane pozitive în zona Gorjului.

Parcurgerea acestuia se face rapid și cu ușurință, iar navigarea prin abundență de informații extrem de valoroase pentru fiecare utilizator este una intuitivă.

salvamont2-weblogistics
salvamont-weblogistics
salvamont1-weblogistics
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off