Rylke prod

HomeRylke prod

Rylkeprod.ro

Prezentare

Marcă gorjeană de 6 ani ani pe podiumul național din domeniul său de activitate.  Cam așa s-ar putea descrie pe scurt parcursul unei afaceri de succes. Rylke Prod este una dintre marcile cu care Gorjul se poate mandri. Cei aproape 30 de ani de când Rylke Prod depășește așteptările clienților săi, se regăsesc în calitatea produselor, profesionalismul echipei și în imaginea de marcă pe care managementul Rylke Prod a știut să o construiască și să o mențină.

Context

Managementul Rylke Prod a considerat oportună creionarea unei imagini și reputații în spațiul virtual care să se ridice la nivelul reputației afacerii. În acest context, echipa Web Logistics a primit cu bucurie sarcina de a fi creatoare a acestei imagini.

Provocarea

Website-ul de prezentare www.rylkeprod.ro a avut drept scop reflectarea cu acuratețe a identitatii de marcă. Construcția este una complet personalizată, fiecare detaliu de design fiind atent gândit. Componenta de Copywriting, asigurat tot de către echipa Web Logistics a avut de asemenea o contribuție majoră în definitivarea proiectului.

Solutia

Website-ul carte de vizită, a fost realizat în WordPress, iar accentul s-a pus pe prezentarea conceptului de afacere dezvoltat de managementul Rylke Prod și a celor 3 locații ale supermarket-urilor Rylke Prod, Rylke LIDO, Rylke REAL, Rylke MONDIAL.

Rezultat

Site-ul de prezentare www.rylkeprod.ro, realizat de către echipa Web Logistics, după ultimele tendințe din domeniu, condimentat cu informații de interes despre magazinele Rylke Prod menține standardele înalte pe care le-a impus marca gorjeană de-a lungul timpului.

rylke-weblogistics
rylke-weblogistics1
Rylke1-weblogistics
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off