Casa Biju

HomeCasa Biju

casabiju.ro

Prezentare

Cu o experiență de peste două decenii în industria bijuteriilor, Casa Biju, sub umbrela S.C. SONVIAL SRL, este un nume de încredere în producția și vânzarea de bijuterii, stabilindu-și autoritatea ca lider ani de-a rândul în „Topul Firmelor” Camerei de Comerț și Industrie a județului Gorj. Cu o dedicație deplină pentru aducerea unui plus de calitate în lumea bijuteriilor, Casa Biju a fost printre pionierii care au obținut marca de responsabilitate (GJ 01) conform normelor ANPC.

În dorința de a satisface cât mai mulți clienți și de a-și extinde prezența pe piață, Casa Biju și-a îndreptat atenția către mediul online. Astfel, s-a născut ideea unui magazin online, o inițiativă ce a devenit realitate prin intermediul colaborării cu echipa Web Logistics.

Context

Într-o piață a bijuteriilor extrem de competitivă, Casa Biju a înțeles importanța de a avea o prezență online puternică, dar și necesitatea de a se diferenția printr-un concept original ce să ofere avantaje competitive incontestabile.

Provocare

Echipa Web Logistics a fost implicată în fiecare etapă a construirii acestui nou brand, începând de la alegerea numelui mărcii, stabilirea identității vizuale și crearea logo-ului, până la dezvoltarea soluției e-commerce și promovarea ulterioară. Provocarea a constat în a gândi prezența online a business-ului în mod holistic, abordând fiecare aspect al acesteia.

Soluție

Echipa Web Logistics a privit cu interes oportunitatea de a dezvolta o soluție e-commerce bazată pe platforma OpenCart pentru acest magazin local de bijuterii. Au populat magazinul virtual cu produse, oferind în același timp servicii de content writing și optimizare SEO pentru a asigura o vizibilitate optimă pe internet. De asemenea, echipa a gestionat aspectele grafice, mentenanța și administrarea magazinului virtual și promovarea acestuia pe platformele de social media.

Rezultate

Astăzi, www.casabiju.ro este destinația potrivită clienților care doresc să achiziționeze bijuterii din aur 14k în cel mai simplu mod posibil, beneficiind de o experiență online intuitivă și rapidă. Magazinul virtual Casa Biju face ca bijuteriile de bun gust și calitate să fie accesibile pentru clienți din întreaga țară și dincolo de granițe.

casa-biju-weblogistics2
casa-biju-weblogistics1
casa-biju-weblogistics3
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off