Visit Baia de fier

HomeVisit Baia de fier

Visitbaiadefier.ro

Prezentare Proiect:
Web Logistics (WL) a avut prilejul de a contribui la proiectul de Dezvoltare a Infrastructurii Turistice și de Agrement. Proiectul a inclus definirea identității de brand turistic – „Visit Baia de Fier”, crearea logo-ului și dezvoltarea unui website informativ.

Context:
Baia de Fier, plasată în inima județului Gorj, s-a angajat să devină o destinație turistică de referință, inițiind brandul inovator „Visit Baia de Fier”. Cu ambiția de a pune localitatea pe harta turistică a regiunii, Baia de Fier a devenit primul loc din Gorj care a adoptat un brand turistic distinct.

Provocare:
Realizarea logo-ului a fost o provocare deosebită, solicitând echipei noastre să surprindă autenticitatea și unicitatea localității. În Baia de Fier, natura și istoria se întrepătrund, iar logo-ul trebuia să reflecte această armonie, aducând în prim-plan elemente definitorii și inconfundabile.

Solutie:
Echipa WL a conceput un website robust, oferind o platformă comprehensivă și intuitivă. Cu accent pe informații bogate, site-ul „Visit Baia de Fier” a devenit un instrument eficient pentru promovarea atracțiilor locale. Logo-ul a fost creat cu grijă pentru a ilustra bogăția tradițiilor și frumusețea zonei, iar website-ul a devenit o fereastră deschisă către experiența captivantă a Munților Parâng.

Rezultat:
Logo:
Logo-ul „Visit Baia de Fier” reflectă o muncă meticuloasă, evidențiind tradițiile și potențialul extraordinar al zonei. Muntele Verde și Peștera Muierilor Negru îmbină natura și istoria, oferind o privire captivantă asupra Munților Parâng. Elementele precum hamacele și personajele aduc în prim-plan relaxarea și valorile fundamentale ale comunității.

Website:
Din punct de vedere tehnic, website-ul se remarcă prin organizare eficientă și design modern. Cu categorii precum Prezentare, Stațiune, Obiective Turistice, Noutăți, Calendar Evenimente și Galerie, acesta oferă o experiență navigare plăcută și informativă pentru vizitatori.

Echipa Web Logistics s-a implicat în proiectul „Visit Baia de Fier” cu bucurie, aducând laolaltă creativitatea și tehnologia pentru a sprijini transformarea localității într-o destinație turistică de excepție.

visit-baia-de-fier-weblogistics3
visit-baia-de-fier-weblogistics1
visit-baia-de-fier-weblogistics2
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off