Frizeria Runcu

HomeFrizeria Runcu

Frizeriaruncu.ro

Prezentare Societate:
Echipa CXO DARIA CREATIV S.R.L. prezintă cu mândrie singurul salon de frizerie-coafură din localitatea Runcu și din zona înconjurătoare. Experiența personală a administratorilor i-a condus către această inițiativă, implementată cu ajutorul accesării de fonduri europene. CXO DARIA CREATIV S.R.L. este entitatea beneficiară a unui ajutor de minimis în valoare de 123.736 lei, în cadrul proiectului „EDUCAȚIA LUDICĂ a RESURSELOR pentru OCUPAREA NEETS DURABILĂ”, Contract de finanțare: Programul Operațional Capital Uman nr. POCU/991/1/3/153261, implementat de către Asociația pentru Șanse Egale în calitate de administrator al schemei de minimis. Este o afacere în plină dezvoltare, născută dintr-o idee care a apărut acum mulți ani și dintr-o experiență personală greu de uitat.

Context:
Nevoia de servicii de înfrumusețare de calitate a fost evidentă pentru comunitatea din Runcu. Cu toate acestea, până la apariția pe piață a Frizeriei Runcu, oferta era limitată sau programările erau disponibile cu dificultate. Această constatare i-a motivat pe administratorii CXO DARIA CREATIV S.R.L. să caute soluții și să acceseze fonduri europene pentru a dezvolta primul salon de frizerie-coafură din Runcu. Frizeria Runcu a luat naștere din convingerea că piața locală avea nevoie de servicii de tuns, bărbierit, coafură, vopsit și spălat păr, oferite cu profesionalism și accesibile.

Provocarea:
Una dintre principalele provocări cu care echipa Web Logistics s-a confruntat a fost absența unei viziuni preexistente asupra felului în care trebuia sa arate website-ul www.frizeriaruncu.ro și a conținutului său. Acest aspect a permis echipei Web Logistics să creeze designul și conținutul folosindu-se de propriul know-how, oferind libertatea de a face alegeri optime pentru viitorul website.

Soluția:
Profesioniștii Web Logistics, au dezvoltat un website modern și ușor de administrat, care să reflecte cu fidelitate valorile și identitatea afacerii din Runcu. Domeniul ales de Web Logistics este unic pe piață si reprezintă cu claritate activitatea firmei și arealul geografic acoperit. Website-ul a fost dezvoltat pe platforma WordPress, aleasă pentru flexibilitatea sa. Tot echipa Web Logistics s-a ocupat și de realizarea fotografiilor și popularea website-ului cu acestea. A fost realizată o galerie de imagini chiar din frizerie pentru a oferi o privire autentică asupra experienței clienților.

În plus, au fost incluse în pachet și servicii de hosting și configurare a conturilor de social media pentru a menține o comunicare eficientă cu comunitatea din Runcu și împrejurimi.

Rezultat:
De la designul personalizat până la structura intuitivă de organizare a informațiilor, website-ul final satisface cerințele utilizatorilor, oferindu-le o experiență facilă și plăcută. Website-ul modern reflectă pasiunea managerilor pentru serviciile oferite și angajamentul față de comunitatea din care fac parte.

Vă invităm să explorați website-ul www.frizeriaruncu.ro pentru a descoperi gama completă de servicii pe care le oferă și pentru a efectua programările dorite!

frizeria-runcu-weblogistics2
frizeria-runcu-weblogistics3
frizeria-runcu-weblogistics1
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off