CTT Ecoind

HomeCTT Ecoind

cttecoind.ro

Centrul de Transfer Tehnologic (CTT) – ECOIND

Prezentare

Centrul de Transfer Tehnologic (CTT) – ECOIND este o structură din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Industrială (INCD – ECOIND) din România. Acest centru are un rol important în transferul tehnologic și inovarea în domeniul mediului și al dezvoltării durabile.

CTT – ECOIND participă la creșterea competitivității și inovării întreprinderilor, în special a IMM-urilor din sectoare precum industria extractivă, industria chimică și petrochimică, industria prelucrătoare și serviciile de apă-canal.

Context

Web Logistics și ECOIND aveau deja stabilită o bună colaborare în domeniul dezvoltării web, mentenanței și securizării anterior proiectului în discuție. Pe baza acestei bune colaborări, ECOIND a solicitat Web Logistics furnizarea unei soluții de website de prezentare pentru un proiect cu finanțare europeană.

Provocare

În cadrul proiectului Web Logistics a oferit servicii de dezvoltare web și hosting.

Soluție

Site-ul CTT-ECOIND https://www.cttecoind.ro/ prezintă o structură simplă și funcțională.  Site-ul are un design curat și profesional. Structura este bine organizată, cu meniuri și secțiuni ușor de navigat. Paginile se încarcă rapid, ceea ce este esențial pentru o experiență plăcută a utilizatorului. Site-ul este responsiv și se adaptează bine la diferite dispozitive (desktop, tabletă, mobil).

Rezultat

Site-ul oferă informații relevante despre CTT-ECOIND, prezentând inclusiv domeniile de acreditare și obiectivele. De asemenea secțiunea de Noutăți este actualizată și prezintă evenimente recente. Prin intermediul website-ului sunt prezentate informații despre CTT-ECOIND și se facilitează transferul tehnologic.

ctt-ecoind-2
ctt-ecoind-4
ctt-ecoind-5
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off