Parchet durabil

HomeParchet durabil

PARCHET DURABIL

Prezentare
Rucela SRL este un producător târgujian de parchet durabil de înaltă calitate, fabricat din lemn masiv de fag sau stejar. Înființată în anul 2000, RUCELA a vândut în aproape două decenii de activitate, atât în țară, cât și internațional peste 500.000 mp parchet. Buștenii folosiți la producerea parchetului durabil RUCELA sunt atent selecționați și provin din păduri românești. Parchetul durabil RUCELA este produs într-un singur loc, de la intrarea pe poarta fabricii a bușteanului până la ieșirea lamelei de parchet, totul se produce la Târgu-Jiu, la Fabrica de Parchet RUCELA.

Context
Antreprenorul gorjean a avut inspirația de a intra în online într-un moment propice. La momentul realizării proiectului www.parchetdurabil.ro, piața online a produselor de acest tip era în plin proces de evoluție.

Provocarea
Rucela a urmărit ca prin lansarea magazinului virtual să-și crească volumul de vânzări pe gama de produse deținută, dar să-și extindă totodată și piața de desfacere. În acest scop misiunea Web Logistics a fost să obțină o poziție de top pe prima pagină a motoarelor de căutare pentru website-ul nou creat. De mare ajutor in acest demers, a fost chiar CALITATEA premium a produselor RUCELA.

Soluție
Web Logistics s-a ocupat de înregistrarea domeniului, găzduirea web, proiectarea și realizarea soluției ecommerce, popularea magazinului virtual, optimizarea conținutului pentru motoarele de căutare, grafică, mentenanță, administrarea magazinului virtual, promovarea online (incluzând componenta de Social Media).

Rezultate
S-a reușit clasarea magazinului virtual, în topul rezultatelor în motoarele de căutare, într-un interval de timp foarte scurt după lansarea acestuia. În același timp, s-a obținut impunerea organică, în mediul digital a producătorului târgujian în rândul marilor comercianți din domeniu, atingând în acest fel obiectivele propuse. Volumul de vânzări a crescut considerabil, concomitent cu extinderea geografică a pieței de desfacere.

Client: RUCELA SRL
Categorie: Solutie Ecommerce / Identitate digitala / Mentenanta / Social media / Media

rucela-telefon
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off