Totul despre sarcina

HomeTotul despre sarcina

Totul despre sarcina

Prezentare Proiect
MEDANG INNOVATION SRL este clientul pentru care echipa a realizat un proiect extrem de interesant și util, dedicat viitoarelor mămici. Proiectul intitulat „Totul despre sarcină” aparține Doamnei Dr. Angheloiu Daiana Elena – Medic specialist Obstetrică Ginecologie, cu competențe de medicină materno-fetală.

Context
În România se simte nevoia de informare corectă, completă și la indemana tuturor asupra provocărilor pe care le aduce sarcina în viețile familiilor. TOTUL DESPRE SARCINĂ s-a născut tocmai din dorința de a veni în ajutorul viitoarelor mămici, mămicilor, tăticilor și nu numai, dar și de a acoperi un vid de informație din surse competente și autorizate.

Provocare
Proiectul TOTUL DESPRE SARCINA a fost gândit că o sursă de informare, clară, concisă și cuprinzătoare. Însă în spatele simplității și ușurinței în utilizarea platformei, se ascunde un grad de complexitate ridicat din punct de vedere al repartizării corecte și coerente a bogatului conținut informațional. În secțiunea de blog sunt abordate cele mai importante aspecte legate de sarcina, de la chestiuni ce țin de sănătatea mamei și a copilului și până la detalii juridice despre înregistrarea nou-născutului. Echipa noastră a avut de realizat ulterior, o simbioză între secțiunea de blog și cea a magazinului virtual, destinat comercializării pachetelor-cadou special concepute pentru fiecare membru al familiei. Fiecare pachet-cadou s-a bucurat de o ședința foto de produs.

Soluție
De la înregistrare domeniu și găzduire web, proiectare și realizare soluție site de prezentare personalizat și componentă de ecommerce, realizare logo și design, populare, optimizare a conținutului pentru motoarele de căutare, fotografie de produs, mentenanță și până la promovare online (incluzând componentă de Social Media), echipa Web Logistics a răspuns prompt așteptărilor beneficiarului.

Rezultate
Odată finalizat website-ul, acesta a devenit un suport informațional de calitate pentru audiența targetata, dar și pentru pacientele care au apelat la serviciile medicului târgujian. Audiența a fost extinsă ulterior prin diseminarea conținutului în Social Media, asigurându-se astfel și o bună promovare a produselor din magazinul virtual.

Client: MEDANG INNOVATION SRL

Categorii: Solutie Ecommerce / Identitate digitala / Mentenanta / Social media / Media

totul-despre-sarcina-eticheta
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off