Studio 1

HomeStudio 1

Studio1.ro

Prezentare :

Studio One este simbioza dintre talentul de a capta emoții în poze, al fotografului Dan Popescu și pasiunea pentru surprinderea trăirilor celor mai intense a videografului Olimpiu Artăriș. Având o amplă experiență în spate, mulți ani de televiziune, dar și propriul studio dotat cu aparatură de ultima generație, echipa Studio One, oferă servicii foto-video de cea mai înaltă calitate pieței din Oltenia și nu numai.

De la fotografie, videografie sau mix (foto-video), până la fotografie aeriană, videografie aeriană, fotografie de produs și fotografie de studio, toate serviciile reflectă experiența de peste 10 ani în domeniu, alături de permanenta îmbunătățire a dotărilor tehnice.

Context :

Împins de aceeași pasiune pentru fotografie, Dan Popescu—fotograf premiat–cel care este și administratorul DEP STDONE 2019 SRL–a aplicat și a beneficiat de fonduri prin programul StartUp Plus. Așa a apărut site-ul www.studio1.ro, o poveste în imagini, de o estetică deosebită prin conținut și extrem de intuitivă.

Provocarea :

Site-ul de prezentare, țînând cont de domeniu, a fost conceput astfel încât să scoată in evidență calitatea conținutului foto-video. Echipa Web Logistics a reușit să integreze unei teme moderne și ușor de parcurs, conținutul vizual bogat, alături de conținutul textual, pentru a oferi utilizatorilor o experiență relevantă și completă.

Soluție :

A fost realizat un site WordPress într-o singură limbă—RO, cu un conținut amplu și optimizare SEO de bază.

Rezultate :

Prin realizarea website-ului www.studio1.ro firma și-a consolidat imaginea profesionistă la nivel local. Utilizatorii pot descoperi cu ușurință informații despre echipă, dar și despre studiou și dotări. Își pot răspunde la majoritatea întrebărilor despre serviciile de care pot beneficia, studiind categoria servicii, dar mai cu seama bogatul portofoliu pe care îl regăsesc în site că și categorie distinctă, alcătuită din două subcategorii fotografie și video.

mockup-with-gold-logo
studio-1-embos2
mockup-with-gold-logo
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off