GorjBiz

HomeGorjBiz

Gorjbiz.ro

Prezentare

GORJBIZ este un proiect inedit pentru zona Gorjului, materializat printr-o platforma bifuntionala:

  • Singurul portal de stiri cu caracter economic de interes local;
  • Singura platforma locala dedicata EXCLUSIV promovarii firmelor din Gorj.

Context

GorjBiz a aparut din dorinta acoperirii unui vid informational asupra mediului economic gorjean in spatiul online. Proiectul s-a materilizat sub forma unui START-UP cofinantat din Fondul Social European prin POCU.

Nevoia de informatie de actualitate, coagulata, de calitate si la indemana utilizatorilor si-a gasit solutia, prin aparitia GorjBiz.  GorjBiz si-a propus inca de la aparitie sa devina principala sursa de stiri cu caracter economic din judetul lui Brancusi, iar pe de alta parte sa ofere de altfel singurul spatiu online in care societatile se pot inscrie in scopul imbunatatirii imaginii brand-ului atat in fata clientilor vizati, cat si pentru a atrage atentia potentialilor investitori.

Provocarea

Trebuie spus, in primul rand, ca proiectul GorjBiz este un concept al Web Logistics si ca atare, echipa noastra s-a ocupat de implementarea acestuia cap-coada. Din punct de vedere al constructiei si dezvoltarii web, lucrurile au fost clar, rezultatele depinzand exclusiv de experienta si competenta echipei. Insa adevarata provocare au constituit-o popularea platformei cu continut din domeniul economic RELEVANT la nivel local, dar si atragerea companiilor spre imbratisarea conceputului de spatiu comun de promovare.

Solutia

A fost realizat un website de tip Newsletter in WordPress, cu numeroase module personalizate si o grafica deosebita. GorjBiz beneficiaza si de o prezenta sustinuta in Social Media. Totdata comunicatele de presa sunt difuzate si in alte publicatii locale si nationale.

Evident, echipa Web Logistics asigura si mentenanta website-ului.

Rezultat

Calitatea informatiilor regasite in site, dar si promovarea acestuia in mod constant, l-a transformat intr-un succes din punct de vedere al criteriilor de evaluare a Start-Up-urilor. GorjBiz are o activitate sustenabila, intrand pe profit incepand cu al doilea an de existenta.

gorjbiz-receptie
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off