Magnetic Hair

HomeMagnetic Hair

Magnetichair.ro

Prezentare:

MAGNETIC HAIR 2020 este un proiect concretizat în 2019, printr-un START-Up finanțat european care însă se bazează pe mai bine de 10 ani de experiență în înfrumusețare. Echipa Magnetic Hair  este dedicată misiunii de a pune în valoare frumusețea din fiecare femeie care pășește în lumea Magnetic Hair, făcând-o totodată să se simtă relaxată și conștientă de propriile calități.

Context:

Pentru a marca împlinirea unui an de la înființare, echipa Magnetic Hair și-a cadonat un website care să reflecte calitatea serviciilor și produselor oferite clientelor. www.magnetichair.ro a fost realizat cu ajutorul echipei Web Logistics.

Provocare:

Scopul demersului a fost acela de a obține o bună poziționare a salonului pe piață locală, încă de la deschidere. Web Logistics a trebuit să surprindă și să redea în imagini și conținut textual, plusurile afacerii Magnetic Hair în contextul general al pieței.

Soluție:

Website-ul a fost realizat pe platforma WordPress, respectând cerințele SEO, astfel încât să fie intuitiv pentru utilizatori, coerent din punct de vedere al organizării și relevanței conținutului. Pe lângă serviciile de web design, tot echipa Web Logistics a realizat și logo-ul mărcii magnetic hair 2020, dar și materialele foto care se regăsesc în site.

Mai mult, odată cu lansarea website-ului, echipa Web Logistics s-a ocupat și de promovarea acestuia în Facebook pentru următorul an.

Rezultat:

S-a obținut un website modern, unde informațiile esențiale referitoare la aparatură modernă, produsele de top și certificările personalului, sunt completate de imagini din timpul ședințelor de înfrumusețare. În acest fel, s-a obținut un grad ridicat de notorietate al mărcii și finalmente un număr mare de cliente chiar și în context pandemic.

magnetick-hair-4
Logo Mockup Collection by Asylab
magnetic-hair-2
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off