Asociația Club Sportiv Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu

HomeAsociația Club Sportiv Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu

Karatetargujiu.ro

Club Sportiv Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu este unul dintre cluburile sportive emblematice din Gorj și nu numai,  transformată în cei peste 8 ani de activitate într-o adevărată comunitate, coagulată în jurul acelorași înalte valori morale pe care se întemeiază arta karate-ului kyokushin.

Încă din anul înființării, din 2013, AS. Club Sportiv Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu s-a afiliat la Federația de Kyokushinkai Tradițional din România, obținând toate avizele necesare funcționării în condiții legale (hotărâre judecătorescă, Certificat de Identitate Sportivă, recunoscut de M.T.S., etc).

Context:

Menținând același standard înalt al calității în tot ceea ce ține de Club, realizarea website-ului s-a dorit a reflecta în mod corect imaginea Clubului și valorile pe care AS. Club Sportiv Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu le susține.

Provocarea:

Deși aparent banală realizarea unui website de prezentare, website-ul https://www.karatetargujiu.ro/ a necesitat o atenție deosebită la detalii. Ținând cont de specificitățile disciplinei sportive în discuție, beneficiarii și-au dorit o foarte bună organizare a volumului mare de informații, menținând acuratețea acestora în contextul nevoii creionării unei experiențe facile și antrenante utilizatorilor, atât pe desktop, cât și pe mobil.

Soluție:

Echipa Web Logistics a proiectat și realizat un website de prezentare, populând platforma cu un bogat conținut informațional și vizual. Ținând cont de numărul ridicat de membrii ai clubului, dar și de numeroasele competiții de la care s-au întors victorioși, obținând peste 100 de medalii, doar în 2019, componentei vizuale i-a fost acordat un loc foarte important, astfel încât fiecare practicant să se poată regăsi.

Rezultate:

Valorile promovate în cadrul  Clubului practicanților — respect, disciplină, încredere în forțele proprii—sunt bine reliefate într-un website discret din punct de vedere al componentei grafice, tocmai pentru a permite concentrarea și menținerea atenției pe informațiile prețioase oferite. Coerența și autenticitatea se mențin de la prima până la ultima pagină, asigurând un parcurs rapid și plăcut pentru utilizatori.

karate3
karate-poza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off