MVT Logistik

HomeMVT Logistik

mvtlog.ro

Prezentare:

MVT LOGISTIK  este una din puținele case de expediții cu capital 100% românesc aflate în topul caselor de expediție din România. Grupul MVT LOGISTIK a fost creat în anul 2000, fiind format din două firme menite să ducă la îndeplinire o gamă cât mai variată de solicitări venite din partea clienților: MVT Logistik și All Cargo Expres.

Grupul poate oferi soluții de transport specializat oriunde în lume (transport rutier, transport maritim, transport aerian), dar și soluții pentru depozitare când este cazul. Având o echipă de profesioniști antrenată să răspundă cu promptitudine oricăror solicitări venite din partea clienților  24/7/365, MVT LOGISTIK a devenit partener de nădejde pentru firme de renume internațional, precum P&G, TRW, HELLA, ZF, Continental, MAHLE, DURA, LEONI, etc.

Context:

Un brand puternic are nevoie de o prezență online impecabilă, pentru a construi și menține reputația creată cu multă muncă și profesionalism. Iar colaborarea dintre grupul MVT LOGISTIK și echipa din orașul lui Brâncuși, s-a fundamentat tocmai pe această ipoteză, având mereu în prim-plan profesionalismul.

Provocare:

Echipa Web Logistics a preluat cu entuziasm sarcina de a realiza un website modern, intuitiv care să integreze și un modul de obținere facilă a cotației în funcție de numeroasele criterii de luat în calcul în cazul unui transport.

Soluție:

În cadrul proiectului s-a ales soluția realizării pe platforma WordPress a unui website de prezentare, bogat în conținut informațional, organizat în mod coerent și relevant pentru utilizator, în concordanță cu cele  mai noi criterii din domeniu. Alături de serviciile de web design și dezvoltare web, echipa Web Logistics este cea care asigura cu conștiinciozitate și serviciile de mentenanță pentru website-ul nou creat.

Rezultat:

Scopul inițial, anume acela de a oferi grupului MVT LOGISTIK o imagine online, demnă de bună-reputație deja creată, a fost îndeplinit. Website-ul răspunde prompt numeroaselor accesări și solicitări venite din partea unui număr foarte ridicat de utilizatori care urmăresc contactarea rapidă și ușoară a echipei MVT LOGISTIK.

mvt-logistics-reprezent
mvt-logistics-poza1
Container mockup psd for product storage
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off