CNC Tech

HomeCNC Tech

CNCTech.ro

Prezentare

CNC TECH –  companie româno-italiană, a apărut în 2005 ca produs simbiotic de succes.

SERES – firma românească deschisă în 1998 – specializată în structuri metalice și construcții mecanice și MIMO – firma italiană fondată în 1984 cu experiență relevanță în domeniul mecanic.

Astăzi, CNC Tech este un subcontractor de încredere pentru importante companii europene, producând construcții mecanice speciale și linii de fabricație pentru numeroase industrii.

Context

Ca orice marcă care se respectă, mai cu seamă dintr-o industrie cu adresabilitate globală, CNC TECH își îngrijește identitatea digitală. Atenția acordată unei prezențe constante și relevante în Social Media și actualizarea periodică a website-ului, sunt elementele structurale ale construirii și întreținerii unei bune reputații la nivel de marcă.

Dacă postările recurente și actualizările de conținut sunt cele care mențin audiența aproape, reînnoirea website-ului o dată la câțiva ani, după cele mai noi cerințe și standarde din domeniul digital garantează obținerea și menținerea unei poziții superioare în rezultatele căutărilor, în mod natural.

Provocare

La fel ca și la realizarea primului website de prezentare al CNC Tech cu ani în urmă, și de această dată s-au depus toate eforturile de către echipa Web Logistics pentru a oferi utilizatorilor un parcurs rapid, intuitiv și sigur pe noul website.

Soluție

Website-ul de prezentare realizat pe platforma WordPress este disponibil atât în limba română, cât și în engleză și germană.

Parcurgând meniul, vizitatorii vor descoperi toate detaliile despre echipa CNC Tech și produsele pe care din 2005 le produce și livrează în toate colțurile lumii.

De la dezvoltarea website-ului și până la securitate, mentenanță, SEO și promovare organică, echipa Web Logistics se ocupă de fiecare detaliu și pas.

Rezultat

Pe o piață globală în care competitorii se bucură de șanse egale în a atrage atenția potențialilor clienți, succesul revine doar celor care aleg o abordare holistică a întregului fenomen de marketing, așa cum înțelege să o facă CNC Tech.

CNCtech-poza-(1)
CNCtech-poza-(2)
CNCtech-poza-(4)
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off