Priki’N Dell

HomePriki’N Dell

Prikindell.ro

Prezentare : 

Grădinița Priki’N Dell, a fost fondată în anul 2011, având scopul de a oferi educație de înaltă calitate preșcolarilor din Târgu-Jiu. An de an, numărul de părinți dornici ca educația prichindeilor lor să fie lăsată în mâinile profesioniștilor echipei Priki`N Dell a crescut. Astfel, Grădinița a evoluat, oferind însă permanent un mediu educațional deosebit, menit să imprime copiilor atât dorința participării cât și a obținerii performanței în cadrul activităților instructiv-educative.

Context : 

Echipa Priki`N Dell a crescut și ea odată cu cerința tot mai mare din partea părinților, ajungând la nu mai puțin de 21 de membri care zilnic educă și îngrijesc zeci de prichindei fericiți să facă parte dintr-un sistem educațional de succes. Managementul grădiniței a înțeles cu ușurință nevoia de a menține și online imaginea impecabilă creată cu sârguință în offline. Dezideratul de a transpune în mediul digital personalitatea și caracterul grădiniței, a devenit realizabil în colaborare cu echipa Web Logistics.

Provocare : 

Web Logistics s-a implicat cu mare drag în acest proiect ce le-a permis membrilor să redevină copii măcar pentru puțin timp. Marea provocare a fost tocmai aceea de a alege modulurile optime pentru exprimarea bucuriei și voioșiei specifice unui mediu preșcolar educațional sănătos, printr-un website de prezentare interactiv, plin de culoare, dar totodată foarte relevant.

Soluție : 

Echipa Web Logistics a pus la punct un website WordPress personalizat, conform cerințelor și nevoilor Grădiniței, asigurând și suport pentru crearea conținutului vizual (foto-video) de calitate. În același timp tot echipa Web Logistics are grijă ca noul website să rămână permanent funcțional și mereu actualizat.

Rezultat :

Proiectul a avut succes, website-ul Grădiniței Priki`N Dell fiind o carte de vizită digitală cu care echipa se poate mândri atât din punct  de vedere al funcționalității și conținutului, cât și din perspectiva estetică.

Prikindel-foto5
Prikindel-foto3
Prikindel-foto1
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off