For Games

HomeFor Games

ForGames.ro

Prezentare

Născut în 2021 din pasiune pentru industria jocurilor, Forgames.ro este un magazin cu jocuri noi și second-hand situat în Focșani, jud Vrancea.

În magazin se regăsesc jocuri video Xbox, PlayStation & Nintendo. Forgames cumpără, vinde, face schimb de jocuri și console.  Digitalizarea magazinului a constituit pasul firesc spre extinderea ariei geografice acoperite, dar și spre intensificarea colaborărilor între iubitorii de jocuri.

Context

O întâlnire pur întâmplătoare în timpul unui mini MBA în Predeal, a dus la o frumoasă colaborare, pe parcursul căreia echipa Web Logistics a asigurat suportul pentru dezvoltarea plaformei de vânzare de jocuri online.

Provocare

Proiectul Forgames a fost întâmpinat cu multă bucurie din partea membrilor echipei Web Logistics, căci și nouă ne plac jocurile de bună calitate.

Soluție

De la Înregistrarea domeniului, hosting și până la consultanță web, instalare și configurare platforma Opencart, ne-am implicat cu maximum de atenție. Fanii PS4, PS5 dar și XBOX, PS2 și PS3, Nintendo pot naviga cu ușurință prin meniul aerisit, fiindcă am menținut o abordare minimalistă care să permită imaginilor grăitoare să fie puse în valoare corespunzător.

Rezultat

Forgames este una dintre platformele online prin care ți-e drag să te plimbi, întrucât găsești  multe titluri interesante atât  noi, cât și second hand, iar informațiile sunt mereu actualizate.

Forgames-poza2
Forgames-poza5
Forgames-poza1
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off