Armeanca Beton

HomeArmeanca Beton

Armeancabeton.ro

Prezentare

Stațiile de Betoane Armeanca functionează sub binecunoscutul brand Armeanca Prest Com SRL. Permanenta dezvoltare susținută în cei peste 30 de ani de funcționare au propulsat Armeanca ca lider în topul alegerilor marilor constructori gorjeni și nu numai.  Staţiile de beton ARMEANCA au capacitatea de a produce toate tipurile de beton pe care piața construcțiilor le solicită în acest moment.

 

Context

Reputata societate Armeanca a solicitat echipei Web Logistics realizarea noului website, având în spate o colaborare deja bine închegată pentru întreaga gamă de servicii oferită de către agenția Web Logistics.

 

Provocarea

S-a vizat construirea unei platforme WordPress care să fie ușor de utilizat de catre cei interesați pe de o parte de o înțelegerea mult mai bună a tipologiei de produse oferite de către Stațiile Armeanca, dar și de obținerea rapidă a unei estimări optime a cantității de beton necesare unui anumit proiect.

 

Solutia

Noul website este bogat în conținut autentic, organizat într-o structură modernă și ușor de parcurs. Echipa Web Logistics a inclus într-o formă intuitivă detalii tehnice esențiale despre produsele comercializate, alături de calculatorul ce ajută utilizatorii în estimarea necesarului de beton. Conținutul a fost furnizat de către echipa Web Logistics, componenta de copywriting fiind o reală provocare. Pe noul website,  se vor regăși și fotografii din Portofoliul de lucrări pe care au fost onorate prompt de-a lungul timpului.  Mentenanța, SEO sunt asigurate tot de către echipa Web Logistics, alături de componenta de promovare organică în Facebook.

 

Rezultat

Website-ul reflectă întrutotul identitatea societății care s-a erijat în alegerea numărul 1 a constructorilor din zonă. De la elementele de design puternic personalizate și până la modul de organizare a informațiilor, rezultatul răspunde cerințelor utilizatorilor.

Client: Armeanca Prest SRL

Categorie: Site prezentare / Identitate digitala / Mentenanta / Social media

banner-content3-armeanca-beton
banner-content1-armeanca-beton
banner-principal-armeanca-beton
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off