Sindicatul Promedica

HomeSindicatul Promedica

Sindicatulpromedica.ro

De ani buni, Sindicatul medicilor cu sediul Central in Craiova se lupta cu sistemul de sanatate pentru a obtine un climat medical curat si confortabil.

Medici, farmacisti, chimisti si biologi medicali se straduiesc sa imbunatateasca actul medical de atat din punct de vedere al calitatii servicilor oferite, cat si al satisfactiei pacientilor.

Context

In conditiile realizarii site-ului ce are menirea de a face auzita vocea Sindicatului Promedica in mediul online, s-a apelat la echipa Web Logistics pentru a asigura serviciile de mentenanta, hosting si SEO.

Provocarea

Echipa Web Logistics si-a asumat cu bucurie sarcina onorabila de a ajuta Sindicatul Promedica in a obtine o pozitionare onorabila, astfel incat temele sensibile abordate si tratate in numeroasele materiale ce imbogatesc website-ul sa ajunga la ochii potriviti.

Solutie

S-a asigurat inca de la inceputul colaborarii functionarea in parametrii si in permanenta a website-ului, conform solicitarilor si prevederilor contractuale.

Rezultat

Desi obtinerea rezultatelor vizate este intotdeauna tinta echipei Web Logistics, in contextul importantei activitatii Sindicatului Promedica, se depun constant eforturi pentru a mentine Sindicatul Promedica pe prima pozitie organica in cautarea pe Google pe termenii cheie indicati.

promedica-sindicat-4-weblogistics
promedica-sindicat1-weblogistics
promedica-weblogistics-1
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off