Centrul De Recuperare Medicala Targu Jiu

HomeCentrul De Recuperare Medicala Targu Jiu

Prezentare

Centrul de Recuperare Medicală Târgu Jiu este o clinică modernă, dotată cu aparatură de ultimă generație, care oferă o gamă largă de servicii de recuperare medicală pentru adulți și copii.

Context

Centrul se adresa unui public local, din Târgu-Jiu și zonele înconjurătoare, și dorea să își crească vizibilitatea online și să atragă mai mulți pacienți.

Provocare

Principala provocare a fost concurența acerbă din domeniul recuperării medicale, precum și lipsa de conștientizare a publicului cu privire la importanța recuperării medicale.

Soluție

Echipa Web Logistics a implementat o strategie permanentă de promovare organică pe Facebook și Instagram, care a inclus crearea de conținut relevant și informativ despre recuperarea medicală,   și monitorizarea constantă a rezultatelor, optimizându-le  în timp.

Rezultat

Demersul a avut un succes semnificativ, manifestat prin relocarea într-un spațiu net superior, creșterea numărului de followeri pe Facebook și Instagram, o înmulțire semnificativă a solicitărilor de programare și dublarea numărului de membri ai echipei, a capacităților și a numărului de pacienți.

crmtj-2
crmtj-3
crmtj-4
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off