SIMI Ecoind

HomeSIMI Ecoind

simiecoind.ro

Prezentare

SIMI Ecoind este un proiect românesc ce constă în organizarea anuală a Simpozionului Internațional „Mediul și Industria”, un eveniment de prestigiu ce reunește oameni de știință, profesori, consultanți și autorități din domeniul mediului.

Context

Simpozionul din 2024, ajuns la cea de-a 27-a ediție, promitea să fie o ediție specială, cu o participare record și o serie de noi provocări. Website-ul simpozionului realizat cu mai mulți ani în urmă, necesita o serie de îmbunătățiri pentru a face față traficului crescut și pentru a oferi o experiență optimă utilizatorilor.

Provocare

Echipa Web Logistics a fost contactată de INCDECOIND pentru a oferi soluții în domeniile performanței, securității, actualizarii și funcționalității website-ului aflat in portofoliul acestora.

Soluție

Web Logistics a propus o soluție completă de revizuire și modernizare a website-ului simpozionului, incluzând optimizare pentru reducerea timpului de încărcare a paginilor, implementarea de măsuri avansate de securitate pentru protejarea datelor participanților și dezvoltarea de noi funcționalități pentru gestionarea participanților.

Rezultat

Website-ul Simpozionului Internațional „Mediul și Industria” a avut un succes deplin, aducând îmbunătățiri semnificative în performanță prin reducerea timpului de încărcare a paginilor, în securitate prin protejarea datelor participanților împotriva atacurilor cibernetice, în design prin aspectul modern și elegant care a consolidat imaginea profesională a Simpozionului și în funcționalitate prin implementarea de noi caracteristici care au facilitat gestionarea participanților.

Concluzie

Colaborarea dintre Web Logistics și INCDECOIND a demonstrat cum o soluție web bine concepută și implementată poate contribui semnificativ la succesul unui eveniment important. Website-ul îmbunătățit al Simpozionului Internațional „Mediul și Industria” a oferit o experiență excelentă participanților și a consolidat reputația institutiei ca organizator de evenimente de prestigiu.

simi-ecoind-3
simi-ecoind-2
simi-ecoind-4
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off