UnicShop

HomeUnicShop

unicshop.ro

Prezentare

UnicShop este un magazin online românesc care oferă o gamă largă de produse electronice. Compania se mândrește cu oferirea de produse de înaltă calitate la prețuri competitive, precum și cu un excelent serviciu pentru clienți.

Context

UnicShop a cunoscut o creștere semnificativă a traficului și a vânzărilor în ultimii ani. Cu toate acestea, platforma sa de comerț electronic existentă nu mai era capabilă să țină pasul cu această creștere.

Platforma nu putea oferi funcțiile de care avea nevoie UnicShop pentru a-și îmbunătăți experiența clienților.

Provocare

UnicShop avea nevoie de o nouă platformă de comerț electronic care să fie scalabilă, sigură și bogată în funcții. Platforma trebuia să poată gestiona un număr mare de produse și de vizitatori și trebuia să ofere o gamă largă de funcții pentru a îmbunătăți experiența clienților.

Soluție

UnicShop a ales Web Logistics ca partener pentru a-și dezvolta noua platformă de comerț electronic. Web Logistics a recomandat o soluție bazată pe o platforma de tip open source si anume Open Cart cu un grad sporit de personalizare.

Rezultat

Noua platforma este scalabilă, sigură și bogată în funcții. A îmbunătățit semnificativ experiența clienților și a contribuit la creșterea vânzărilor UnicShop.

UnicShop este un exemplu excelent de cum o companie poate utiliza o platformă de comerț electronic open source pentru a-și îmbunătăți afacerea.

unicshop-1
unicshop-4
unicshop-2
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off