Evialis

HomeEvialis

evialis.ro

Prezentare

G-A Nutriție Animala SRL este o companie producătoare de furaje din România, fondată în 2006 ca o asociere între compania franceză Evialis și o companie românească de top din industria producției de carne de pui. Fabrica de furaje a companiei a devenit operațională în 2009 și produce o gamă largă de furaje complete și complementare sub brandul Evialis.

Context

G-A Nutriție Animala SRL a dorit să-și consolideze poziția pe piața românească a furajelor și să-și crească cota de piață. Compania a identificat nevoia de a avea permanent un website securizat și menținut în parametrii optimi de funcționare, pentru a sprijini creșterea și pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor.

Provocare

Odată cu creșterea companiei, a crescut și nevoia de a eficientiza operațiunile și de a îmbunătăți experiența clienților.

Soluție

Compania a apelat la Web Logistics pentru a-i ajuta să-și mențină site-ul web la un nivel optim și securizat.

Rezultat

Prin colaborarea cu Web Logistics, G-A Nutriție Animala SRL a reușit să își îmbunătățească semnificativ vizibilitatea online, să crească numărul de comenzi plasate online  și să ofere o experiență mai bună clienților.

evialis-1
evialis-3
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off