Centrul Medical Pentru Sanatate Umana

HomeCentrul Medical Pentru Sanatate Umana

cmsu.ro

Prezentare

CMSU este o companie din Târgu Jiu, Gorj, care integrează un laborator de analize medicale, un centru de recuperare medicală (fizioterapie, masaj și kinetoterapie) și o policlinică cu cabinete de specialitate.

Context

CMSU dorea să-și crească vizibilitatea online și să atragă mai mulți pacienți.

Compania a ales să investească în promovare social media organică, considerând că este o modalitate eficientă de a ajunge la publicul țintă.

Provocare

Principala provocare a fost crearea de conținut relevant și engaging care să atragă atenția utilizatorilor și să-i determine să interacționeze cu pagina de Facebook a CMSU.

Soluție

Echipa Web Logistics a elaborat o strategie de promovare social media complexă și integrată, care vizează creșterea conștientizării și implicării publicului în problemele de sănătate. Aceasta include crearea de postări informative și educative, precum și interacțiunea constantă cu publicul pentru a asigura o comunicare eficientă și bidirecțională.

Rezultat

Promovarea social media organică poate fi o modalitate eficientă de a crește vizibilitatea online a unei companii și de a atrage mai mulți clienți. Este important să se elaboreze o strategie bine definită și să se creeze conținut relevant și engaging pentru publicul țintă.

cmsu-1
cmsu-3
cmsu-2
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off