2D-3D Development Art

Home2D-3D Development Art

2d3devart.com

Prezentare

2D-3D Development Art SRL  este o companie tânără, mai exact un studio de grafică, animație și imprimare 3D atât pentru industria jocurilor video, cât și pentru alte industrii. Micul Start Up din Gorj oferă toată gama de servicii pentru Grafică 2D & 3D, Animații 3D și Imprimare 3D. Fondată de antreprenorul Andrei-Gabriel Dorondei, are în prezent o echipă specializată în desen 2D, desen tradițional, realizarea proceselor de rigg și skin necesare pentru animațiile 3D, realizare de animații 3D , imprimare 3D, modelare și scanare 3D low poly, high poly și modelare pentru imprimare 3d.

Contextul

Website-ul a fost dezvoltat în cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Acest program a avut ca obiectiv susținerea dezvoltării spiritului antreprenorial în Regiunea Sud-Vest Oltenia, contribuind la deschiderea de noi afaceri cu finanțare europeană. Echipa Web Logistics a fost implicată în această inițiativă de succes, atunci când a apărut nevoia realizării unui website de prezentare în WordPress.

Provocarea

Principala provocare a proiectului de dezvoltare a website-ului a fost ca acesta să reflecte cu acuratețe identitatea brandului, componenta vizuală constituind un element esențial în acest caz.

Soluția

Echipa Web Logistics, a implementat o soluție bilingvă (RO și EN) în platforma WordPress, oferind vizitatorilor o experiență de navigare plăcută și informativă. Categorii precum ACASĂ, DESPRE, TESTIMONIALE, PORTFOLIU, SERVICII, 3D PRINTING, CLIENȚI, BLOG și CONTACT au fost integrate pentru a facilita accesul la informațiile relevante.

Rezultate

Website-ul  a devenit o carte de vizită online eficientă, contribuind semnificativ la promovarea identității noastre de brand și generând o creștere exponențială a cifrei de afaceri în ultimii 3 ani. Acesta a devenit un instrument esențial în comunicarea cu clienții și în prezentarea portofoliului diversificat.

2d3devart-1
lucian-2d3devart
2d3devart-2
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off