Casa Danielescu

HomeCasa Danielescu

casadanielescu.ro

Prezentare

Casa Danielescu este azi una dintre puținele locații de 4 Stele din Târgu Jiu. Definindu-se drept un veritabil conac boieresc cu arhitectură neoromânească, Casa Danielescu găzduiește azi spații generoase de cazare, dar și multiple facilități de servire a mesei, zi de zi sau cu ocazia unor evenimente deosebite.

Context

Cu 14 ani în urmă, echipa Web Logistics a creat primul website pentru Casa Danielescu, o realizare care a funcționat fără probleme până când schimbările timpului au cerut o abordare nouă în prezentarea conacului în mediul online. Noul proiect reprezintă un pas important în consolidarea prezenței online a conacului și în comunicarea experiențelor unice oferite de acest loc încărcat de istorie și eleganță.

Provocare

O provocare majoră a constat în alegerea unei teme care să reflecte în mod autentic identitatea de brand a conacului. Echipa noastră și-a asumat responsabilitatea de a oferi servicii complete, incluzând dezvoltare web, hosting, fotografie (inclusiv fotografie 360), optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) și promovare în social media.

Soluție

În lumina schimbărilor actuale, am implementat o soluție modernă prin crearea unui website de prezentare în WordPress, conform standardelor riguroase ale anului 2024. Acesta oferă informații esențiale despre facilitățile actuale ale Casei Danielescu. Potențialii oaspeți pot explora istoria conacului, bogată în evenimente interesante, și pot descoperi modalitățile în care își pot petrece timpul aici.

De asemenea, am facilitat integrarea cu Manager de canale de vanzare in turism ce asigura o interacțiune eficientă cu principalele platforme de turism.

Rezultat

Prin această inițiativă, echipa Web Logistics a contribuit la consolidarea prezenței online a Casei Danielescu, oferind o platformă modernă și funcțională care să reflecte atât istoria bogată, cât și eleganța contemporană a acestui loc de excepție.

casa-danielescu-1
casa-danielescu-3
casa-danielescu-6
casa-danielescu-5
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off