Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj

HomeAsociația Bolnavilor de Cancer Gorj

abcgorj.ro

Prezentare

Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj (ABC Gorj) reprezintă o voce puternică în sprijinul pacienților oncologici din Gorj, angajându-se într-o misiune nobilă de a oferi susținere și informații esențiale. Înființată cu scopul de a lupta împotriva cancerului și de a îmbunătăți calitatea vieții celor afectați, ABC Gorj reprezintă un pilon important în comunitatea locală.

Context

La începutul anului 2022, ABC Gorj și Web Logistics și-au unit forțele într-un parteneriat dedicat sprijinirii pacienților oncologici din Gorj. Web Logistics, o agenție specializată în dezvoltare web și marketing, a adus expertiză și angajament în această colaborare, conștientă de nevoile și provocările întâmpinate de gorjenii afectați de cancer.

Provocare

Realizarea website-ului www.abcgorj.ro a fost marcată de diverse provocări. Una dintre acestea a constat în necesitatea de a crea o platformă care să ofere informații esențiale și sprijin, menținând în același timp o navigare intuitivă pentru vizitatori. De asemenea, era crucial să se asigure că website-ul este o reprezentare fidelă a misiunii ABC Gorj și să faciliteze interacțiunea activă cu comunitatea.

Soluție

Echipa de profesioniști de la Web Logistics a abordat aceste provocări cu înțelegere și expertiză. Au fost implementate soluții tehnice potrivite pentru a crea un website cu un design intuitiv și funcționalități avansate. De asemenea, s-a pus un accent deosebit pe securitatea datelor, astfel încât informațiile esențiale să fie protejate în mod corespunzător. Tot echipa Web Logistics a fost cea care a asigurat componenta de copywriting, alaturi de serviciile de hosting, dezvoltare web si mentenanta oferite. Trebuie mentionat ca incepand cu anul 2022, echipa Web Logistics a fost cea care s-a ocupat de popularea paginii de Facebook a ABC Gorj, dar si de redactarea, publicarea si diseminarea comunicatelor de presa ale asociatiei.

Rezultat

Website-ul https://www.abcgorj.ro este acum o prezență online puternică, oferind o incursiune detaliată în activitatea desfășurată de ABC Gorj în ultimii doi ani. Cu acces la informații despre cancer, medici specialiști și evenimente, website-ul servește nu doar drept sursă de informații, ci și ca instrument interactiv și mobilizator pentru întreaga comunitate implicată în lupta împotriva cancerului.

Colaborarea dintre ABC Gorj și Web Logistics a dus la rezultate palpabile, consolidând legătura dintre asociație și comunitate. În plus, website-ul a devenit o platformă transparență și participare activă, facilitând implicarea financiară prin completarea online a formularului 230.

Cu ajutorul Web Logistics, ABC Gorj și-a atins obiectivul de a crea nu doar un website, ci un canal interactiv și mobilizator care sprijină pacienții oncologici din Gorj și încurajează comunitatea să se implice activ în această importantă misiune de luptă împotriva cancerului.

abc-gorj-3
abc-gorj-5
abc-gorj-2
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off