Novicoff

HomeNovicoff

novicoff.ro

Prezentare

Restaurantul Novicoff oferă o ambianță caldă și relaxantă, unde clienții se pot bucura de preparate delicioase, atent preparate din ingrediente proaspete și de sezon. Restaurantul se mândrește cu o atmosferă primitoare și un meniu variat, care satisface gusturile celor mai pretențioși gurmanzi.

Contextul

Deși renumit pentru calitatea preparatelor și ospitalitatea sa, Restaurantul Novicoff dorea să își extindă vizibilitatea online și să atragă un număr mai mare de clienți. Din această perspectivă, au apelat la serviciile Web Logistics pentru a implementa o strategie de promovare organică pe platformele de social media Facebook și Instagram.

Provocarea

Principala provocare o reprezenta informarea eficientă a publicului țintă, atât local, cât și din zonele învecinate, cu privire la evenimentele organizate periodic, la preparatele din meniu și la noutățile restaurantului. Era esențial ca mesajele transmise să fie atractive și interesante, stimulând curiozitatea și dorința de a vizita restaurantul.

Soluția

Echipa Web Logistics a conceput o strategie de promovare organică bazată pe crearea de conținut captivant: S-au realizat fotografii și videoclipuri de înaltă calitate, care prezentau preparatele apetisante, atmosfera primitoare a restaurantului și momentele speciale din timpul evenimentelor organizate.

Rezultate

Prin implementarea unei strategii de promovare organică bine definite, Web Logistics a contribuit la creșterea semnificativă a vizibilității online a Restaurantului Novicoff, atragând un număr mai mare de clienți și consolidând imaginea brandului.

novicoff-3
novicoff-2
novicoff-4
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off