Doina Gorjului

HomeDoina Gorjului

doinagorjului.ro

Prezentare

Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu are o istorie bogată, ce se întinde pe parcursul a peste 60 de ani. Fondat în 1948 sub numele de Taraful Gorjului, prima orchestră profesionistă a județului, ansamblul a evoluat de-a lungul timpului, integrând soliști și dansatori talentați. În 1968, odată cu reînființarea județului Gorj, a primit denumirea actuală, „Doina Gorjului”, devenind un simbol al culturii și tradițiilor locale.

Contextul

Odată cu trecerea timpului, website-ul ansamblului, www.doinagorjului.ro, a necesitat o revigorare semnificativă din punct de vedere al funcționalității și al măsurilor de protecție luate.  Din această perspectivă, „Doina Gorjului” a apelat la serviciile Web Logistics pentru a asigura serviciile necesare menținerii în stare bună de funcționare a website-ului.

Provocarea

Principala provocare o reprezenta lipsa actualizărilor constante ale website-ului, iar funcționalitatea platformei era limitată. Toate aceste aspecte contribuiau la o experiență de utilizator deficitară și la o scădere a vizibilității online a ansamblului.

Soluția

Web Logistics a abordat provocările prin implementarea unui plan cuprinzător de mentenanță a website-ului www.doinagorjului.ro. Echipa noastră a realizat îmbunătățirea funcționalității și asigurarea securității: S-au implementat măsuri avansate de securitate pentru a proteja website-ul împotriva atacurilor cibernetice și a furtului de date.

Rezultate

Website-ul a cunoscut o creștere semnificativă a traficului organic și a interacțiunii cu publicul.

doina-gorjului-2
doina-gorjului-3
doina-gorjului-4
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off