Parcului Național Defileul Jiului

HomeParcului Național Defileul Jiului

defileuljiului.ro

Context detaliat

Administrația Parcului Național Defileul Jiului (RNP ROMSILVA) se confrunta cu o problemă majoră: website-ul lor existent era depășit din punct de vedere tehnic și nu mai corespundea nevoilor vizitatorilor. Informațiile despre parc, traseele tematice și regulamentul de vizitare erau greu de găsit și prezentate într-un mod neatractiv. Era nevoie urgentă de o soluție modernă care să pună în valoare frumusețea unică a parcului și să faciliteze accesul vizitatorilor la informații.

Provocări semnificative

Principala provocare a fost gestionarea volumului mare de informații despre parc. Echipa Web Logistics a trebuit să găsească impreuna cu specialistii de la Administrația Parcului Național Defileul Jiului o modalitate de a prezenta toate detaliile relevante, inclusiv biodiversitatea bogată, traseele tematice diverse și regulamentul de vizitare, într-un mod organizat și ușor de navigat. De asemenea, era esențial ca noul website să fie optimizat pentru toate dispozitivele, pentru a oferi o experiență optimă utilizatorilor indiferent dacă accesează site-ul de pe un computer, o tabletă sau un smartphone.

Soluție

 Web Logistics a contribuit la website-ul creat prin design modern și intuitiv, optimizat pentru toate dispozitivele, acces facil la informații, structură clară și organizată, oferind totodată suport, consultanță și mentenanță. Popularea cu continut a site-ului s-a facut de catre specialistii Administrației Parcului Național Defileul Jiului.

Rezultat

RNP ROMSILVA – Administrația Parcului Național Defileul Jiului R.A. are acum o platformă online in conformitate cu standardele web actuale care le permite să își îndeplinească obiectivele de comunicare și promovare.

defileul-jiului-2
defileul-jiului-3
defileul-jiului-4
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off