incdECOIND

HomeincdECOIND

incdecoind.ro

Prezentare

incdECOIND este un institut de cercetare-dezvoltare cu o vastă experiență în domeniul mediului, lider pe piața românească. Institutul oferă o gamă largă de servicii de cercetare și consultanță, proiecte europene coordonate, precum și oportunități de carieră pentru profesioniști pasionați de domeniul mediului.

Context

Dorind să își modernizeze prezența online și să ofere o experiență online îmbunătățită utilizatorilor, incdECOIND a ales să colaboreze cu echipa Web Logistics, o agenție web cu o experiență vastă în domeniul dezvoltării web și al designului grafic.

Provocarea

Principalele provocări cu care s-a confruntat echipa Web Logistics în cadrul acestui proiect au fost structurarea informațiilor complexe într-un mod accesibil și ușor de înțeles și integrarea funcționalităților avansate, precum funcția de căutare avansată și blogul.

Soluție 

Echipa Web Logistics a propus soluții personalizate creând un design modern și elegant, cu o paletă de culori care reflectă valorile incdECOIND. Structura este clară, iar navigarea intuitivă, cu meniuri ușor de utilizat.

Rezultat

Noul website incdECOIND a fost lansat cu succes și a fost apreciat atât de conducerea institutului, cât și de utilizatori. Website-ul oferă o experiență online modernă și intuitivă, facilitând accesul la informații complete despre institut, misiunea sa, echipa dedicată, domeniile de expertiză, proiectele în desfășurare, oportunitățile de carieră, serviciile de cercetare și consultanță, proiectele europene coordonate, precum și la cele mai recente noutăți și evenimente.

incdecoind-4
incdecoind-2
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off