Integra Inspect Consulting

HomeIntegra Inspect Consulting

Integra-consulting.ro

Prezentare

Integra Inspect Consulting – este partenerul de încredere al companiilor care înțeleg că investițiile în îmbunătățirea competențelor profesionale, alături de implementarea unor sisteme de management performanțe, reprezintă cheia succesului în afaceri. Instruirea, experiența și certificările personalului, vin în întâmpinarea organizațiilor oferindu-le acestora servicii de:

  • Instruire (pentru aplicarea standardelor ISO 17025, ISO 17020, ISO 17029, ISO 17043, ISO 17011, ISO 15189, etc.)
  • Consultanță pentru implementarea sistemelor de management în conformitate cu standarde internaționale pentru domeniile de interes (inclusiv sisteme de management integrat)
  • Audituri interne pentru verificarea modului de implementare, menținerea și îmbunătățirea sistemelor de management din organizație

Context

După 2 ani de activitate, Integra a făcut pasul spre online, contactand în acest scop echipa Web Logistics, la recomandarea unui alt pertener ce cunoștea deja valoarea adăugată adusă de serviciile de bună calitate oferite de către echipa gorjeană. Așadar, realizarea website-ului a constituit un pas firesc în dezvoltarea companiei care în primii doi ani de la înființare instruise deja peste 500 de cursanți, susțînând peste 300 de audituri—Inclusiv ONLINE—având peste 50 de parteneri pentru consultanță.

Provocarea

Audiență căreia se adresează este una elevată, cu o înaltă pregătire profesională și experiență, aceasta fiind constituită în general de către experți, manageri de top din variate domenii ce implică activități de laborator. Web Logistics a primit deci sarcina de a realiza un website de prezentare pe platforma WordPress care să reflecte într-un mod cât mai coerent și succint activitatea societății, având în minte în primul rând nevoia de acuratețe informațională.

Soluția

Echipa noastră a oferit un pachet complet de servicii, începând de la înregistrarea domeniului, găzduire web, realizarea website-ului de prezentare, optimizarea conținutului pentru motoarele de căutare, grafică, mentenanță, administrarea website-ului și finalizând cu promovarea în Social Media).

Rezultat

Website-ul Integra Inspect Consulting se prezintă astăzi ca o platformă pentru schimbul de bune practici, foarte vizibilă pe nișă sa de activitate, aflată în permanentă dezvoltare și evoluție. Aceasta se îmbogățește cu conținut relevant pe măsură ce paleta de servicii se diversifică sau anumite standarde sunt actualizate și optimizate.

integra-2-weblogistics
integra-1-weblogistics
integra-3-weblogistics
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off