Web Logistics lansează noul website INCDECOIND

miercuri, 1 mai 2024

florind

Blog

București, România – 7 Mai 2024 – Web Logistics anunță cu entuziasm lansarea noului website al INCD ECOIND, lider în România pe piața serviciilor de cercetare și mediu, la adresa https://www.incdecoind.ro/.

Noul website reprezintă o realizare importantă în cadrul parteneriatului de lungă durată dintre echipa Web Logistics și INCD ECOIND, consolidând colaborarea fructuoasă dintre cele două entități.

O experiență online îmbunătățită

Noul website INCD ECOIND oferă o experiență online modernă și intuitivă, facilitând accesul la informații complete despre institut, misiunea sa, echipa dedicată, domeniile de expertiză, proiectele în desfășurare, oportunitățile de carieră, serviciile de cercetare și consultanță, proiectele europene coordonate, precum și la cele mai recente noutăți și evenimente.

Design modern și navigare facilă

Echipa Web Logistics a conceput website-ul cu un design modern și o structură clară, asigurând o navigare facilă și o experiență plăcută pentru utilizatori. Indiferent dacă sunt interesați de proiectele de cercetare ale INCD ECOIND, de oportunitățile de carieră sau de serviciile de consultanță oferite, vizitatorii pot găsi cu ușurință informațiile dorite, datorită meniului intuitiv și funcției de căutare avansată.

Un instrument valoros de comunicare

Noul website va fi un instrument valoros pentru a comunica cu partenerii, clienții și publicul larg, consolidând poziția de lider a institutului pe piața românească de cercetare și mediu.

Web Logistics – soluții web complete pentru o imagine online de succes

Web Logistics este o agenție web cu o experiență vastă în domeniul dezvoltării web, designului grafic și al mentenanței website-urilor. Echipa noastră de profesioniști creează soluții web personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client, contribuind la construirea unei imagini online de succes.

Contactați Web Logistics

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre sau pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected]!

 

Comments are closed.