Casa Danielescu își lansează noul website

marţi, 19 martie 2024

florind

Blog

La marginea aglomeratului oraș de pe Jiu, într-o oază de eleganță unde tradiția se împletește cu modernitatea, se află Casa Danielescu, un conac boieresc de 4 stele ce adăpostește o poveste de neuitat. Cu arhitectura sa impunătoare și serviciile de excepție, Casa Danielescu a devenit un reper al ospitalității românești, găzduind de-a lungul vremii nume importante și bine cunoscute, precum al vedetei hollywoodiene Nicholas Cage și a altor membrii din staff – Spencer Willing, Bennett Walsh si alții. Nici ambasadorii Franței, Mexicului, Argentinei sculptori celebrii precum Ogata si alte somități de renume mondial nu au ezitat să le fie oaspeți atunci cand pașii i-au purtat pe meleaguri gorjenești.

Acum 14 ani, într-o epocă în care nevoia de identitate digitală își făcea timid apariția, echipa Web Logistics a pus bazele primului website al Casei Danielescu. Acesta a funcționat ca un far în noapte, ghidând călătorii spre o experiență de neuitat.

Casa Danielescu a simțit nevoia unei noi prezentări în lumea online, o prezentare pe măsura bunei reputații întreținute cu grijă de-a lungul vremii. Astfel, s-a născut un nou proiect, un pas important în consolidarea prezenței online a conacului și în comunicarea experiențelor unice oferite de acest loc încărcat de istorie și eleganță.

Provocarea a fost mare. Cum să retranspui în lumea digitală farmecul și eleganța unui conac boieresc? Echipa Web Logistics a acceptat provocarea din nou și a oferit servicii complete, de la dezvoltare web și hosting, la copywriting, fotografie 360 și promovare în social media.

Rezultatul? Un website modern care respectă cele mai înalte standarde ale anului 2024. Acesta oferă o privire detaliată asupra facilităților Casei Danielescu, invitând oaspeții să exploreze istoria conacului și să descopere modalitățile în care își pot petrece timpul aici.

În plus, am facilitat integrarea cu un cunoscut manager de canale de vânzare in turism ce asigura o interacțiune eficientă cu principalele platforme de turism.

Casa Danielescu își deschide acum porțile în noua locație digitală, invitându-vă să descoperiți frumusețea și ospitalitatea sa autentică.

Comments are closed.