Rovinari City- Report

HomeRovinari City- Report

Rovinaricityreport.ro

Prezentare

Primăria orașului Rovinari Gorj, are o atitudine foarte deschisă față de cetățenii orașului și caută soluții în permanență pentru a optimiza modul în care aceștia comunică cu administrația. Una dintre aceste soluții este tocmai www.rovinaricityreport.ro. Este vorba o platforma inovativă, simplă și intuitivă care facilitează accesul cetățenilor cu un simț civic dezvoltat să transmită diverse sesizări și incidente către Primăria Rovinari.

Context

Echipa Web Logistics a primit cu interes, propunerea Primăriei Rovinari, apreciind demersul și deschiderea insituției administrative spre cetățeni. De altfel este prima platformă de sesizări online inițiată de o instituție a administrație publice din Gorj.

Provocare

S-a dorit realizarea unui produs accesibil și ușor de utilizat pentru ca cetățenii care vor să facă sesizări să poată trimite alături de textul acesteia și fotografii/ clipuri cu privire la problema menționată. Site-ul este organizat pe categorii care corespund departamentelor din cadrul instituției, dar și operatorilor serviciilor publice locale (Apă Canal Salubritate SRL, Servicii Publice Locale SRL, Poliția Locală Rovinari).

Soluție

Echipa Weblogistics a realizat o platformă WordPress perfect funcțională, conformă nevoilor beneficialilor finali. Sesizările se pot face atât de pe desktop, cât și direct de pe mobile. În interiorul site-ului există și posibilitatea menționării stadiului în care se află sesizarea, prin modificarea statusului acesteia.

Rezultat

S-a reușit realizarea unei soluții transparente și facile pentru ca problemele punctuale din cartierele orașului, cum ar fi gropi în asfalt, câini comunitari, resturi menajere sau moloz – aruncate la întâmplare, disfuncționalități în iluminatul public, coșuri de gunoi vandalizate, vehicule abandonate, blocaje din cauza zăpezii, avarii apă, canalizare înfundată etc, să poată fi transmise direct de pe dispozitivul mobil către dispeceratele operatorilor de servicii publice.

rovinari-strada
rovinari-tableta
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off