fbpx

Inidan

HomeInidan

Inidanauto.ro

Prezentare

Inidan SRL este reputată companie gorjeană, cu aproape 30 de ani de funcționare, aflată în permanentă dezvoltare. Asigurând peste 60 de locuri de muncă în județul brâncușian, Inidan Auto este astăzi distribuitorul autorizat Hyundai, Peugeot și Citroen din Târgu-Jiu.

Din dorința de a oferi clienților un pachet complet de servicii, tot în cadrul aceleiași societăți, alături de activitatea de vânzare a autovehiculelor, se comercializează și piesele auto necesare întreținerii acestora în stare de funcționalitate.

Tot la aceeași adresa funcționează și Service-ul Multimarca Inidan Auto, acesta fiind unul dintre cele mai căutate service-uri din oraș.

Context

Din dorința de a contracara efectele nedorite ale pandemiei ce tocmai ajunsese în țară noastră, Inidan a ales să optimizeze la maxim comunicarea cu clienții în mediul digital.

Provocarea

Web Logistics a început această colaborare pentru activitatea de vânzare autovehicule și ulterior pentru Service-ul Multimarca, într-o perioada cu așteptări negative din punct de vedere economic.

Soluție

Alături de postările organice pe platformele agreate prin contract, au mai fost publicate articole tip Recenzie de Produs  în cotidiene locale (review test drive), fiind realizate atât conținutul textual, cât și vizual (fotografii, videoclip). În tandem s-au realizat reclame plătite în platforma Google și în cele partenere.

Rezultate

Pe parcursul anului anterior, s-a observat o creștere a interacțiunilor comunității cu firma, sporind totodată și rezultatele acesteia la nivel general.

inidan
inidan-foto1
logo-mockup-with-facade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off