Armeanca Ambient

HomeArmeanca Ambient

Armeancaambient.ro

Povestea Armeanca începe acum mai bine de 15 ani, odată cu înființarea primei firme Armeanca Construct. În toți acești ani, Armeanca Construct și Armeanca PREST – companie specializată în construcții industriale, s-au dezvoltat în mod continuu, oferind clienților soluții complete, rapide și eficiente economic.

Context

Mențînând politica firmei de permanenta dezvoltare și includerea de noi servicii adiacente activităților consacrate, echipa de management Armeanca vine prin acest proiect și mai aproape de nevoile clienților săi, oferind soluții de lux pentru amenajarea spațiilor. Produsele Armeanca Ambient sunt de cea mai bună calitate, provenind de la producători de renume internațional, din domeniul amenajărilor interioare, precum SanSwiss, Karelia, Ragno, Barlinek.

Provocarea

Proiectul, realizat de echipa comună GorjBiz – Web Logistics, stă sub motto-ul GorjBiz – susținerea antreprenoriatului gorjean printr-o implicare proactivă în fiecare proiect realizat. Pornind pe un drum nou, plin de variabile necunoscute, dar cu un portofoliu de produse extrem de bogat și variat, echipa a înfruntat provocarea de a găsi căi optime pentru a transpune afacerea offline în online. Mai mult pe lângă realizarea în sine a proiectului, a fost oferit și training-ul necesar personalului menit să se ocupe de popularea acestuia.

Soluție

Echipa noastră a venit și de asta dată în întâmpinarea clientului cu un pachet complex de servicii : înregistrare domeniu, găzduire web, proiectare și realizare soluție e-commerce, mentenanță website și promovare în Social Media.

Rezultat :

Soluția de ecommerce aleasă pentru Armeanca Ambient, este intuitivă permițându-i utilizatorului să parcurgă cu ușurință și rapiditate toate categoriile de produse: obiecte sanitare, cabine de duș, mobilier și căzi de baie, baterii și dușuri, gresie, faianță, mozaic, parchet, profile decorative, perdele și draperii precum și vopsele.

Armeanca Ambient este astăzi, locul de unde poți achiziționa tot ce îți trebuie pentru amenajarea spațiului tău, chiar din confortul canapelei, fără a mai fi nevoie să te deplasezi prin traficul aglomerat.

armeanca-ambient-web-logisics
armeanca-ambient-2-web-logisics
armeanca-ambient-1-web-logisics
0
0
image
https://www.weblogistics.ro/core/views/99f5df204f/
https://www.weblogistics.ro/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/weblogis/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off